tyst det är i huset...

både Emina och M sover nu sött i sovrummet.
sitter med andra ord själv vaken och tänkte passa på både att blogga lite och att läsa lite bloggar som det känns som att jag inte hunnit med i helgen. njuter just nu av mitt kanelte och mandlar såklart. mitt nya beroende. detta kan man se dagligen på vardagsrumsbordet:



längtar redan till lördag. precis gjort planerna och längtar redan som en galning. jag och söta Sassa ska ha en helkväll tillsammans. det blir att göra sig snygg, gå ut och käka en god middag, dricka ett glas vin, (eller flera), surra en massa, kanske besöka Invit för första gången (för mig) och sedan får vi se hur kvällen slutar.
känner verkligen att det ska bli otroligt skoj!!
tror jag måste på stan i veckan och hitta mig ngt fint att ha på mig..och jag hoppas jackan från hm hinner komma också! åh...det bara bubblar i mig, så roligt ska det bli!

så till lördagens klädval..klänning eller jeans?
jag har inga jeans som passar ännu. tyvärr kommer jag nog aldrig komma i de igen eftersom det inte är magen som spökar, utan höfterna...
hittade ett par svarta jeans på Gina för ett tag sen. kanske man skulle satsa på de och en söt top/tunika till? eller...ngn snygg klänning?

   
vilken klänning tror ni skulle passa mig bäst? 1,2,3,4?


Kommentarer
Mia

Kul med en tjej kväll. Jag röstar för klänning nr 4! Och ang. höfterna så går dom ihop men det tar bara lite tid...men dom blir mindre, jag lovar!

2007-11-25 @ 21:14:36
Carola

Håller med Mia, nummer 4 var fin men jag tycker också att 2 var snygg... Så roligt att gå ut! Hoppas ni får det super kul!!!

2007-11-25 @ 21:25:31
Anna

Mia: jo det ska bli riktigt skoj. herregud, det var ett år sen sist! =) är det säkert? går de ihop sig? jag hade tappat hoppet, tänkte att det är själva benen som ändrat sig...
hur länge tog det för dig?
kramar!

Carola: jo jag längtar som sagt som en galning!=) känns ganska lagom också för första gången, för larvig som jag är känner jag mig lite nervös=)
känns som att klänning nr 2 kan vara bra med skärpet, dölja lite mage=)
kramar!

2007-11-25 @ 22:14:59
URL: http://allaboutus.blogg.se
Mia

svar: Det tog lääänge. kanske 8 månader eller nå..minns inte riktigt! Jag hade gett upp hoppet men så kom jag plötsligt i mina favvo jeans :-)

2007-11-26 @ 07:58:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar