dagens recept!

imorgon ska jag och emina på bvc, öppna mottagningen. finns både för och nackdelar med det. mest fördelar. ska bli jättespännande att se hur mycket hon väger nu eftersom det var så länge sen vi vägde henne. (det var stängt i fredags när jag var dit) men nackdelen är att det inte går några bussar hem förrän klockan två så vi får lov att ta en långprommis. i och för sig inte en nackdel då mamsen verkligen behöver röra på sig, men det kändes lite väl långt..men det ska nog gå vägen det också!

nu har vi ätit av kebaben jag gjorde idag och den vart supergod! kan verkligen tipsa om den. och trots att den tar 4 timmar att göra så är den enkel för den som ändå är hemma de timmarna.

blanda ihop 2 kg köttfärs, 1 påse aromat, 1/4 dl svartpeppar. forma som en köttfärslimpa o linda in i folie. in i ugnen i ca 4 timmar. klart! skär i tunna bitar och servera som kebab.

nu ska vi mysa i soffan tillsammans alla tre med lite Scrubs.
Emina sitter i babysittern bredvid mig och avfyrar leende efter leende! älskade unge!


Kommentarer
Malin

Vi ska på öppna mottagningen imorgon vi också! =) Blir nice å se va pojken väger nu å så, alltid lika spännande! =) Ja du får dig en riktig långprommis, gick från rutviksnäset å hem en gång, tror de tog typ 2 timmar, hehe.. Å mygg som satan va de längs hela björsbyvägen, men dom slipper du ju imorgon iallafall, hehhehe..=))

2007-10-29 @ 19:04:54
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

malin: vart e det rutviksnäset ligger? shit, 2 timmar...vet inte om jag orkar det ens!! =)
ja tur att det inte e mygg, då hade jag inte ens funderat på det! =P
så kanske vi syns imorgon då!om ni e där kring tio.=)

2007-10-29 @ 19:22:39
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

Rutviksnäset ligger innan korsningen ner till E4an.. Spana till höger då du går hem imorgon. Först kommer en väg till Rutviksnäset, sen korsningen och efter de kommer vägen där man svänger ner till själva rutvik! =) Vi tänkte försöka hänga på låset vid 9 eftersom Jan vill följa å ska till skolan sen å han brukar börja vid 9 i vanliga fall så! Är mammafika på Waynes kl 12 imorgon, du kan ju komma dit om du vill istället för att gå hem! =)

2007-10-29 @ 21:09:02
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

Malin: okej. två timmar däriffrån?? då lär det ju ta 2,5 för mig...suck..
tack för inbjudan!! får se hur vi gör imorgon, ska på 2-månaderskontroll på torsdag så vi kanske inte alls behöver fara imorgon, ska ringa på morgonen..
är ni många mammor som fikar tillsammans?
waynes är ett bra mammafik! =)

2007-10-29 @ 22:26:58
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

Det är lite olika, nu har det tydligen blivit stående att tisdagar kl 12 är de fika där! =) Antal mammor varierar, ofta säger många att dom vill komma åsen slutar de på en 2-4 st i slutet ändå.. hehe..

2007-10-30 @ 08:51:50
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

Malin: jahaa...kanske man skulle börja pallra sig dit kanske. skoj att få träffa lite folk!

2007-10-30 @ 09:00:34
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar