förlåt mig

alltså ni får verkligen ursäkta att min blogg sett förskräcklig ut sen jag gjorde om den.
mig ursäkt är att jag inte ens vetat om det!
hos robban ikväll var jag in på min blogg för att se om någon av er skrivit någon kommentar och såg på hans dator som har bra mycket bättre och bra mycket större skärm, att detta var ju för bedrövligt..förlåt mig!
nu kanske det ser lite bättre ut? eller? säg till om det ser konstigt ut på era datorer...vi har ju inte så står skärm eftersom vi har en bärbar så det kan se ganska annourlunda ut här!

var hur som helst en riktigt mysig kväll hos robban. bjöds på underbart god och efterlängtad mat! sedan hade vi emd oss kladdkaka och glass till efterrätt. dock var den lite väl kladdig....var i princip bara som smet, men den smakade bra i alla fall!
nu är vi hemma igen och det verkar som att Emina nu sover sött i sin egen säng. underbart! igårnatt sov hon från 00.30 - 04.00 i sin egen säng innan hon vaknade för amning. hoppas det funkar inatt också. känns som att vi skulle behöva lite bättre rutiner, men de kanske kommer om vi kan få henne att sova i sin egen säng till att börja med. en sak i sänder.

planerna för morgondagen är obefintliga. M vill tvätta skotern sin som han köpte idag. (vintermys!) och jag skulle vilja hinna med en promenad till. det skulle innebära 5 lite längre promenader denna vecka vilket skulle få mig att känna mig stolt. dock har jag fått tillbaka mitt skumma mjälthugg (eller vad det är) som jag hade direkt efter förlossningen så fort jag promenerade...hugger så jag tappar andan..känns ungefär som när man fått en smäll i mellangärdet..kan inte förstå vad det är. det försvann efter ett tag men har nu varit tillbaka de 2 senaste promenaderna..det gör ju att det känns ganska jobbigt och träligt tyvärr.
någon som har ngn aning om vad det kan vara?

Robban: tack för en jättemysig kväll! skulle vi behöva göra oftare! våran tur nästa gång kanske? =)


Kommentarer
Sassa

Var de två senaste promenaderna längre? Isf kan det vara därför "mjälthugget" kommit tillbaka, din kropp/kondition har kanske vant sig med de lite kortare promenaderna. Prova att ngn annan skjuter vagnen när du känner så, ta upp en sten istället och nyp i den. Det kanske kan hjälpa. Puss o kram

2007-10-21 @ 10:40:27
inger

smart att låta henne sova i sin egen säng... om än bara för några timmar. Det är jättemysigt att ha dom i
sängen... men det blir lätt en vana och ju större dom blir så ju mer plats tar dom och det kan vara svårare att få dom att sov i sin egen säng... och du kanske inte får någon plats alls. En del vill ha sina barn i sängen.. jag kunde inte sov ordentligt... så jag var alltid trött... tills jag la Robin i sin säng. vi är ju olika men för oss funkade det bäst med att alla sov i sin säng.. gud vilket tråkigt inlägg.. men jag tror att du förstår vad jag menar ;-) Puss och kram!!!

2007-10-21 @ 11:51:53
Anna

Sassa: ja med längre menade jag de som du och jag brukar ta=) de är kanske korta för dig, men långa för mig. hihi=)
samma sträcka som tidigare alltså..testade med att M fick dra vagnen igår och jag höll i en sten. ingen skillnad..skitjobbigt är det! ska höra om bm kanske vet vad det är, ska dit imorgon på eftekontroll..men tack för tipsen i alla fall stumpan! pusspuss

inger: jo, precis som du säger, det är himla mysigt. men det är sååå mysigt att få kramas lite med M ngn gång och känna att man fortfarande har kvar varandra..
har gjort det där jobbiga som vi pratade om tidigare du och jag. som vi båda tycker är pissjobbigt..känns både bra och dåligt nu, får se hur det känns efter att ha hunnit smälta det lite..=)
får surrra med om det ngn dag!
pusspuss!

2007-10-21 @ 14:50:30
URL: http://allaboutus.blogg.se
Frida

när du säger hugger och andning så tänker jag direkt på revben..
aldrig ont annars än när du går? ont på en punkt? band runt kroppen? hej hej

2007-10-22 @ 18:14:02
Anna

Frida: nej jag har inte ont annars, bara när jag proemenerar, men jag hinner inte gå långt alls innan det börjar göra ont. jo, jag skulle nog säga att det är en punkt, bakom revbenen känns det som..det är som att jag vill trycka där det gör ont, men det är bakom revbenen...
vet du vad dte kan vara?
kramar!

2007-10-23 @ 12:14:32
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar