hår

mitt hår har växt som ogräs under tiden jag var gravid. ficck sagt att jag skulle tappa en massa när jag börjar amma. eller att man brukar det. men inte det...fick klippa mig för ett tag sen och tunna ut det för att det började se ut som en mössa jag hade på mig....dock är jag väldigt glad att det växer på längden då min plan för tillfället är att spara ut det.
hade tänkt färga håret idag, hatar verkligen att ha utväxt, om än bara ngn milimeter..är väldigt pedant när det gäller det. men det har tyvärr inte hunnits med idag. blir lite tjorvigt när man har en liten en...
nu börjar mitt hår bli så pass långt att jag kan ha det i knut. underbart!! då det är så enkelt att fixa då..

 


Kommentarer
Malin

Jag har också funderat på de där. Alla sa att man skulle tappa massa hår. Ja har fortfarande inte börja tappa nå hår så ja undrar när de sätter igång? Förr tappade ja ju massor va hår över allt, men sen ja blev gravid sitter de fast stenhårt, hmm.....

2007-10-29 @ 10:48:56
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anonym

Jag tappade inte något hår förrän jag hade slutat att amma, men som allt annat, vad gäller barn och graviditet, så är det nog väldigt individuellt.

2007-10-29 @ 11:13:15
Anna

Malin: ja man får hoppas man slipper..det kommer kanske när man slutar amma. martins syster fick klippa lugg fr att hon tappade så mycket hår när hon slutade amma..inge kul..

Anonym: ja jag har också hört många säga att de börjat tappa när de slutat amma...får väl se. hoppas man slipper, i alla fall några mängder..

2007-10-29 @ 17:01:18
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar