hemma igen

nu är vi hemma igen efter bjummis och dop.
var mysigt att vara borta men alltid lika skönt att komma hem! detta var alltså tjoffsans första utflykt med övernattning. och självklart har det gått jättebra. hon är så duktig våran lilla tjej. kärlek!
på lördagen myste vi bara på en massa, vilade, åt gott och kikade på Heroes.
på söndagen hann vi med en liten promenad efter att pappa grejjat på ute i ladan och mamma och dotter vilat middag. sen blev det stressigt att hinna med allt vi skulle innan dopet som var klockan två, men vi hann precis!
när vi kom hem ikväll fick vi besök av Sebbe som flyttat till sthlm men var hemma på besök. var kul att se han.
gumman har varit vaken en massa timmar nu...tror det är första gången hon är vaken så här länge i sträck. mer än 3 timmar nu, men jag tror mig minsann se att hon håller på att somna nu...
hon har suttit i mammas famn framför datorn och lyssnat på musik. det var tydligen inte så skoj, men när mamma sjöng gick det bättre! =)

kommande vecka är fullspäckad! i alla fall känns det så som småbarnsmamma! men det är bara roligt. älskar att ha många järn i elden och eftersom det innebär att träffa en massa fina människor så blir det ju ännu bättre!
jag älskar verkligen mitt liv ska ni veta..
kände mig ofta ganska deppig under min graviditet. mycket kändes jobbigt och det var inte speciellt skoj att ens träffa folk. men det känns som att jag vunnit mitt liv tillbaka! jag var livrädd att jag skulle förbli världens tråkigaste människa även efter förlossningen, men icke. jag har allt att se fram emot och det gör jag med glädje!
tack alla ni omkring mig för att ni finns! ni gör livet till det bästa som hänt mig!

veckoplanering:

måndag:
tant sassa kommer och hälsar på på förmiddag. ska försöka oss på en promenad med lillan, och självklart some catching up.
tant inger kommer och hälsar på på kvällen. ska bli spännande att se vad för roligt hon har med till Emina denna gång! inger köper alltid en massa presenter. försöker säga att det verkligen inte behövs eftersom det är hennes sällskap vi vill åt, men eftersom hon tycker det är så himla roligt måste hon väl få....=P
tisdag: bvc klockan 10.00. ska väga lilla gumman och se vad bm säger om hennes förkylning som hon haft länge nu och som istället för att bli bättre bara blir sämre..
efter det ska vi på stan med Boman. ska shoppa lite kläder till Emina och skicka iväg alla saker jag sålt på tradera hittils. (har hittils tjänat ihop 1080kr!!)
onsdag: hälsa på Malin och Micke (om de inte har ngt annat planerat då)
torsdag:
fredag:
lördag:
söndag:

sen måste jag boka en tid hos tandläkaren ngn dag denna vecka också. har sån tandvärk!
skulle även vilja fara och hälsa på pappa och rut, lägga ut mammakläder på tradera och skicka in bilder på framkallning.
mamma fyllde även år igår. 50...och eftersom vi inte varit hemma har vi inte hunnit vara på graven. ska köpa ngt fint på stan på tisdag och sedan ska vi fara dit med Emina för första gången i veckan.
när ska vi hinna med allt??


Kommentarer
Malin

Hej! Såklart jobbar jag till 19:00 just på onsdag, och Micke ska ev jobba med pappa, men kanske torsdag? kraam!

2007-10-07 @ 20:49:45
Anna

Malin: torsdag blir toppen!! =) tror inte M har nått då heller. vi siktar på torsdag då men vi kan ju höras innan dess. puspuss

2007-10-07 @ 22:06:16
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

Hehe, de senaste 2 veckorna har vi vart på bvc tisdag kl 10, hehe, men sist tykte vi att 11 skulle passa bättre! =) Tihi..=)

2007-10-07 @ 23:11:12
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

Malin: jasså? vi har haft fredagar klockan tio=) eller vi har egentligen vart på öppna mottagningen, men ändå klockan tio=)

2007-10-07 @ 23:59:30
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar