många

inlägg idag.
har ju haft lite bloggabstinens när vi varit borta över helgen. hihi.

har precis ätit lunch. delade en matlåda som egentligen bara var 1 portion, men det räckte gott och väl ändå. tänka sig så mycket mer än man behöver man äter...och detta utan att svälta sig, utan bara äta vettiga mängder. med tanke på vilket matvrak jag är (tack mamma), så har jag tur som inte ser ut som en heffaklump. visst., jag har många kilon kvar att gå ner än, men det går i alla fall stadigt åt rätt håll, om än ganska långsamt.
motion och vett, det är det jag "bantar" med nu. (bantar verkligen inte egentligen), men så fort jag slutat amma bli det GI igen. det var verkligen toppen!
ska kolla med bm om man kan göra det även fast jag ammar, men jag tvivlar...
blir i alla fall en promenad med Boman så fort hon slutar idag och imorgon med Sassa.

innan boman kommer ska jag och gumman bara mysa och ta det lugnt. har egentligen en massa måsten. typ packa upp från helgen, sätta upp gardiner, städa undan m.m. men idag ska vi ha en mysdag. ska slå på en film nu och lägga mig och kramas med gumman i soffan. sånt behövs!!


Kommentarer
Frida

Vilken söt brorsdotter jag har! =) blev för övrigt inget soffkikande i helgen för johan var ju o jagade hela helgen..synd! men tack för tipset iaf! =) kram

2007-10-15 @ 13:48:56
Anna

frida: jo visst har du=) men hon har ju att brås på! =P
de kanske har kvar samma priser på sofforna i alla fall..kola,för av det jag såg var de riktigt fina och bra priser. kramar

2007-10-15 @ 16:25:09
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar