slut som artist

är mamsen nu!
det blev verkligen en heldag för oss två idag. klev upp klockan sju (mamma sju och emina åtta), for klockan nio och kom hem klockan fem. emina har varit som en liten ängel hela dagen. underbara unge!!
först var vi på bvc. tjoffsan hade nu gått upp till 5 510 gram och var hela 55 cm lång! stora tjejjen!! och självklart stolt mamma. alla gånger tidigare vi varit där har hon blivit alldeles arg men idag skrattade hon gott hela tiden. =)

efter det var vi på ica och skickade en massa saker som jag sålt på tradera och sen kom rutan.
rutan och emina tog en promenad och mamsen gick till tandläkaren. de kollade och lagade på en gång. skönt! eller egentligen var det verkligen inte skönt, men skönt att ha det gjort. nu är det bara betalningen kvar...suck..
det hade gått jättebra för rutan och emina. första gången vi har barnvakt ju!! och ett stort tack till dig rut för hjälpen, det var guld värt!

sen bar det av in till stan för att träffa boman.
började med att luncha, surra, amma, byta blöja och sen vart det shopping i 2 timmar. hann handla ganska mycket innan det var dags att fara hem. bland annat kläder till tjoffsan, till mamsen, (surprise), fruktfat, present, (hemlis till vem den är åt), mascara m.m....  och självklart Rosa bandet!!! lägger in lite bilder imorgon!

hann med andra ord med en massa idag. var en riktigt härlig dag, men nu är det två trötta tjejer här i vardagsrummet i rutvik. emina ligger med rumpan bar på en handduk och myser. det är ju sååå skönt att lufta rumpan lite! mamma bloggar och pappsen klipper gräset för sista gången i år.
snart kommer kanske faster frida. då blir det kaffe och fika. perfekt vardagsmys!


Kommentarer
Frida

Vet inte varför..men faster låter äldre än moster =)

2007-10-10 @ 14:02:53
Anna

frida: jag vet! jag håller faktiskt med...och farmor låter äldre än mormor...varför?? =)

2007-10-10 @ 15:12:25
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar