Tjejsnack

Vem är den människa du vet att du alltid kan komma till oavsett?
oj. jag har några stycken som jag alltid kan lite på. men självklart finns det ju vissa man känner sig extra trygg med. den första jag tänker på när jag läser frågan är givetvis Martin. om det inte hade varit så hade jag inte levt tillsammans med honom.
Men om man inte ska räkna honom måste jag nog säga Jossi, min lillasyster. trots sin ringa ålder är hon den jag helst och mest umgås med. den person jag kan göra allt med. prata, shoppa, fika och det som betyder allra mest: sitta alldeles tyst med utan att det känns jobbigt.

Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?
Trots att det kanske lät som att jag gjorde det i förra frågan så är det verkligen inte så. Rangordna mina vänner och bekanta skulle jag aldrig kunna göra då alla betyder lika mycket! Självklart är min familj den som står mig allra närmast, men alla vänner och bekanta har sin egen tjusning. jag vet att alla mina vänner ställer upp i alla lägen, dock gör man(jag) olika saker med olika människor. jag pratar nog på olika sätt om olika saker med olika människor. men gör inte alla det?

Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/när? Känns det fortfarande?
Svaret är ja. Jag har blivit sviken många gånger av vänner, vilket gjort att jag inte har många vänner kvar. Men de jag har står mig väldigt nära.
Jag vill helst inte gå in på hur/när då det inte känns bra/bekvämt att hänga ut någon. Och svaret är åter ja, det känns fortfarande. självklart, glömmer man någonsin sånt? förlåtit har jag gjort för länge sen, men glömma kommer jag nog aldrig göra.

Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?
Absolut! Förvånansvärt bra idag jämfört med tidigare. Men det handlar nog mer om min egen självkänsla. Idag tycker jag om mig själv. Och det finns två personer jag har att tacka för det: Martin och min mamma.
Mamma gav mig min självkänsla men jag tappade den tyvärr på vägen i samband med hennes död. Martin hjälpte mig att hitta tillbaka till den och hjälper mig varje dag att behålla den.
Dock kan jag fortfarande bli lite förvånad när jag upptäcker att folk faktiskt tycker om mig...

Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?
oj! svårt fråga...jag vet faktiskt inte.
jag önskar i alla fall att folk omkring mig upplever mig som snäll. och jag tror att jag är en bra lyssnare. jag önskar i alla fall att mina vänner kan komma till mig med sina problem om de vill prata..



Kommentarer
Madde

oj vad jag hade mycket läsning att ta ikapp :) Skönt att höra att allt går så bra för er. Hon är verkligen fin eran lilla tjej. Hos oss går allt på räls - än så länge i alla fall :) Tack för alla fina ord i min blogg! Kram på er / Madde, Tilde och Casper

2007-10-30 @ 11:54:52
URL: http://tildesmamma.webblogg,se
Anna

Madde:jo allt går bra, än så länge(känner alltid att jag måste lägga till det!=))
och vad skönt att höra att allt funkar för er också!! hoppas det fortsätter så!
nu ska jag kolla om du uppdaterat nått mer!=)
massa kramar!!

2007-10-30 @ 15:13:54
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar