trevlig kväll

nu hemma från pappa och rut. eller kom hem strax före nio så vi hann med att se Greys. gumman var så trött när vi var där så jag trodde hon skulle fortsätta sova när vi kom hem, men inte det. hon har sett greys med mamsen och ligger nu i sittern och jollrar och skrattar. mammas hjärta!!
hon har en mysig bajsblöja som jag alldeles snart ska byta. yeay!

imorgon ska jag på middag med rut och alla mina "plastsyrror". de ska på bio sen men jag skippar den och följer bara på middagen på waldorf. blir mycket trevligt!
på dagen ska vi först på 2-månaderskontrollen och sen träffa min farmor på stan för lunch. ska då passa på att klippa luggen. skönt!! hänger i ögonen nu..med andra ord blir det fullt upp imorgon. upp sju och hemma ännu senare..roligt med mycket att göra! gillar många järn i elden.

M jobbar nu så jag tänker inte ens försöka lägga Emina i spjälsängen, jag vill ha henne ho mig ikväll. ska mysa extra mycket nu  när vi är ensamna.

resten av veckan blir också fullspäckad.
fredag ska M till en kompis på kvällen så jag och Emina myser nog ensamna med Idol. på dagen ska vi nog ta en runda på stan. tänkte höra om moster jossi vill haka på.
på lördagen är vi bjudna på middag hos M:s syster med familj och på söndagen sticker jag och Sassa till Haparanda och Ikea!! =P

nu ska vi byta blöja, amma, och sen förhoppningsvis sussa lite inför morgondagen.
sovsött!!

/ Lilla familjen i Rutvik


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar