förbränning

nu har jag och Emina varit ute på en promenad. blev en ganska lång en och defenitivt en svettig en! det är bra. kände mig så peppad att bränna lite så det gick ganska bra. dock känner jag mig helt slut nu i ben och kropp. man märker att man inte är detsamma som tidigare.. men det kommer väl tillbaka antar jag.

lilla gumman är så snorig. har varit det ett par dagar nu och jag tycker så synd om henne. ger henne droppar men jag vet inte om jag kan påstå att det hjälper...tyvärr. som tur är är hon i alla fall inte tät i näsan utan det är mer bakom näsan det sitter. hon kan alltså äta i alla fall men det är nog ändå jobbigt för henne..

nu ska jag ta och äta lite lunch. bli ngt riktigt lätt då det blev en ganska sen frukost. kanske bara en filtallrik...
till middag blir det mumsig och superenkel laxlåda. den kan jag verkligen tipsa om. kanske inte så himla nyttigt men verkligen gott!
köp Outinens färdiga potatisgratäng. den är färdig att bara värma på påse. sen köper du gravad lax. gör småbitar av laxen och rör ner den tillsammans med gratängen i en ugnsform. in i ugnen 20-30 minuter. klart!

luggen är kapad nu men kameran hade slut batterier så jag kommer med en bild senare!


Kommentarer
Anna

åh, vilket bra middagstips!!! & enkelt!!! TACK
(tar gärna emot fler ;))

2007-09-19 @ 12:59:13
Malin

Hej! vad gör ni i helgen? Vi tänkte kanske komma förbi, eftersom Micke skulle jobba hos er.. ska ni vara hemma?

2007-09-19 @ 14:31:34
URL: http://myfavorites.blogg.se
Anna

Anna: ja jag vet! jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev det. att du skulle gilla ett snabbt och enkelt midadgstips som har flera barn..=) jag har bara ett och hinner knappt ändå=)
Malin: hej gumman!! på fredag ska martin på 50-års fest med jobbet men sen vet jag inte annat än att jag hade tänkt försöka få en tid för att klippa mig på lördag...vilken dag tänkte ni? och på dagen eller kvällen? kännner ju som att jag vill bjussa på ngt, lunch eller middag eller vad som helst när ni är så snälla och hjälper oss...

2007-09-19 @ 21:01:07
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

Hej! Vi hade inte tänkt något speciellt, vi tänkte mer bara kolla vad ni hade för er.. Vad tycker ni? kram

2007-09-20 @ 07:37:51
URL: http://myfavorites.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar