idag och helgens planer

det blev en promenad ialla fall. och underbart skönt var det! gick en annan väg idag. gick upp mot golfhuset och tillbaka och det var sååå mycket mysigare än den andra vägen vi brukar gå som jag redan är less. imorgon (elelr nästa gång vi går där) ska jag ta med kameran och fota så ni får se hur mysigt det är. kan ju vara det underbara höstvädret som gjorde det så mysigt också...

om en timme eller så kommer M hem och hämtar oss så far vi till läkaren. ska bli skönt att få det överstökat..
och imorgon ska jag och lilltjejjen åka buss för första gången tillsammans! känner mig faktiskt lite nervös men det ska säkert gå bra. jag hoppas jag får en buss utan trappsteg.
ska in på bvc och väga henne och sen ska vi hälsa på en sväng på jobbet hade jag tänkt. och om gammelfarmor Britta hinner hem så ska vi ta oss en promenad upp till henne också innan M kommer och hämtar upp oss.
på kvällen kommer mest troligt lillasyster Jossi och håller oss sällskap då M ska bort och kanske till och med lillasyster Jennifer. blir en massa mys om de kommer!

på lördag har jag nu bokar klipptid kvart över tre. ska bli så skönt att få bort lite av mitt enorma burr. har dock inte riktigt bestämt mig hur jag ska klippa det...men kanske ganska mycket upplippt. får se om hon har nått förslag hos frissan. sen på eftermiddagen kommer Malin och Micke och hälsar på. eller inte bara hälsar på faktiskt. Micke ska hjälpa oss koppla el till bubbelbadkaret vårat. äntligen! så snäll är han! och självklart förenar man då nytta med nöje. blir en mysig eftermiddag då jag får träffa min Malin och till och med äta pizza! =P
blir en fullspäckad helg med andra ord...

förresten...mina hm-kläder skulle ju komma denna vecka..vart håller de hus??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar