presenter

har precis vaknat efter en liten sovstund tillsammans med Emina. la mig egentligen bara för att få henne att somna, men det verkar som att mamma somnade också=)
nu sover hon vidare en stund och M är på språng men kommer nog hem snart.

igår fick vi som sagt besök av inger. som alltid så mysigt att träffa henne. hon är verkligen en hjärtefavorit. Emina fick en MASSA fina presenter. hon fick sig en beskyddare. en nalle puh-beskyddare. så fin! och såklart en massa urgulliga kläder. i lite mindre storlek vilket var toppen eftersom det mesta hon har fortfarande är för stort.
hon fick en lila tunika med lila leggings till och matchande strumpor, en rosarandig body med rosa plyschbyxor till och matchande strumpor. hade tänkt att Emina skulle få ha sin snygga tunika på på morfars 50-årsfest på lördag men jag kunde inte hålla mig så hon har de på sig redan idag..=)
tack inger!!! du är bäst!!

nu ska jag gå och fixa till mig lite.
älskar att klä på mig nu för tiden när jag har så mycket som passar=)


Kommentarer
inger

men NI är ju mina favoriter!!!! Är sååå enormt kul att komma hem till er... Kan du inte fota lite och lägga ut lite bilder på vackerbarnet... längtar ju redan efter henne :-) Blev hon fin i den där lila... jag tror ju det jag. Ha en bra dag och Anna vila så mkt som du bara hinner... det behöver du. Puss och kram till er alla tre!!!!

2007-09-11 @ 12:08:18
Anna

inger: jo jag ska försöka fota henne med kläderna på=) hon ligger och myser i pappas famn nu. ska frsöka hinna lägga ut lite bilder innan hon vill ha mat...=)
har redan hunnit vila idag. duktig! =)
pusspuss!!

2007-09-11 @ 12:48:22
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar