rumpvärk

nu har vi precis ätit middag. fisk med svampsås och ris. fick till och med äta hela middagen tillsammans utan att sessan vaknade! =) nu knorrar det lite i vaggan så jag skyndar mig att skriva.....

igår var sååå mysigt. Emina somnade i spjälsängen för första gången så jag och M fick gosa lite med varandra.  började med att ta en efterlängtad dusch och sen kröp jag till kojs med min älskling. kändes lite konstigt och oroligt att inte ha henne i sängen med oss men den stunden tillsammans med M behövdes! vi låg och kramades och det slog oss båda att så hade vi inte legat på länge. var en viss mage som tidigare varit i vägen....
myste en massa och somnade sen på mage. på mage! orotroligt underbart att få sussa på mage. visst, det kändes i brösten, men det struntade jag i.

idag har vi haft besök både av lillasyster jossi och av carro och erik. fick ett supergulligt velour-set av carro och erik till Emina. rosa och tjejigt! och även detta i lite mindre storlek så hon kan använda det redan nu. hon kommer bli så stilig imorgon med nykläderna!

imorgon ska vi på bvc och väga henne igen. ska bli spännande att se hur mycket hon har gått upp. hon äter ju mycket och det är inte ngn brist i skafferiet så hon har nog gått upp en del. runda och goa kinder har hon vår lilla älskade.

nu ska jag krypa upp vid min M och få en efterlängtad massage! varför var det ingen som sa att man får så ont i rumpan av att sitta och amma hela tiden???


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar