sömntuta

klockan är åtta och jag är precis uppstigen. och vet ni vad? Emina sover än!!!!
hon vaknade 1 gång inatt som vanligt för mat och sen dess har hon nu sovit. var nog en trött liten madame.
egentligen borde jag inte sitta här och glo utan jag borde passa på att äta lite frukost medans hon sussar, men som vanligt har man svårt att få fingrarna ur...

M är och jobbar idag. suck..känns inge kul, men sånt som ändå måste göras antar jag. dock tror jag han ska vara ledig resten av veckan i alla fall. det var bara idag hjälp behövdes.
jag tycker bestämt att han kan vara hemma och mysa med oss denna vecka också som det var tänkt från början. även fast jag klarar mig själv och känner mig pigg och så så tycker jag han ska passa på. det är ju nu vi kan göra lite mysiga saker tillsammans. har ju varit ganska trött och slut tidigare och kanske inte orkat så mycket, men nu kan man ju kanske hitta på lite mer.

regnet öser ner utanför så en promenad är inte att tänka på. inte nu på morgonen i alla fall. dock ska jag försöka komma mig ut på en i alla fall. friskluften behöver både mamma och dotter. för att inte tala om motionen. för mamma då såklart! =)

nä, nu måste jag försöka fixa nått ätbart innan gumman vaknar..


Kommentarer
inger

hej gumman!... nu kan jag nog inte hålla mig nå mkt längre... tänkte höra om ni var uppbokade ikväll... tänkte komma över... ringer dig på nån timma... för att kolla... puss och kram Inger

2007-09-10 @ 08:13:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar