var det nå j-la mer??!!

ursäkta rubriken men så känns det verkligen.
måste jag ens säga att det varit en tuff natt? eller tuff och tuff, men jag har inte sovit mer än 4 timmar. känner att min kropp verkligen skulle behöva en sammahängande natts sömn. men jag gisar att jag får se i stjärnorna efter det....

hur som helst. det där med sömnen kan jag ta. om det nu varit så att min kropp klarade av det, men jag tror den håller på att rasa ihop.
det började med att infektionen bakom örat kom tillbaka här för ett tag sen. fick ju fara till farbror doktorn och skära igen...huga..
nu har jag fått en infektion i mitt långfinger. fingret är alldeles svullet och dunkar. stenhårt och illrött. och behöver jag tillägga: ont!
och så igår...äter middagen som M kommer hem med och efter det har jag tandvärk. har haft det en massa gånger i denna tand men aldrig fått fingrarna ur och fixat. tänkte det kunde vara för att jag var gravid. ( ja, det kan bli så)
men nu är det tillbaka med oanade krafter! det gjorde sååå ont! åt en massa alvedon och även en starkare tablett som jag hade kvar ffrån BB, men det hjälpte föga..
och till råga på allt så känner jag när jag vaknar fyra imorse att det nu är min tur att bli förkyld....skulle inte förvåna mig om jag åker på flunsan som går nu..
det MÅSTE ju vara för att min kropp är så trött som allt detta kommer....??

så, nu har jag fått avreagera mig lite!!!

idag är det kallt ute och jag jublar. så mysigt! ska mysa in i varma kläder, mössa och halsduk när vi ska fara. och lillan kanske ska få prova sin nya overall från PO.P..eller det kanske blir för varmt?
hon sussar just nu så jag ska sluta svamla en massa här och istället passa på att göra mig iordning. har i alla fall hunnit få i mig lite frukost bestående av havregrynsgröt och en hårdbrödmacka.
åh, nu höll jag på att komma in på ännu ett spår..varför så mycket att skriva när man inte har tid??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar