Äntligen

Bloggen har legat nere i flera dagar nu, men äntligen verkar det vara igång igen.

i och för sig hade jag nog inte bloggat så mycket ändå eftersom jag varit magsjuk, eller vad man nu ska kalla det. jag har mått illa precis som när man är magsjuk, haft frossa, ont i kroppen och varit totalt slut. sov mig igenom i princip hela gårdagen. som tur var var emina trött hon också så vi har vilat tillsammans en massa fram till att M kom hem igår eftermiddag.
framåt kvällen kändes det mycket bättre och idag ännu bättre, men inte är jag helt på topp känner jag.
fick i mig lite fil imorse och när det hade fått landa i magen fick jag lite känningar av det igen och matt i kroppen. kan ju också bero på att jag knappt fick i mig något igår.

emina verkar då må bra än så länge och busar just nu med moster jossis skor!
vi har inga planer för dagen utan ska ta det lugnt och försöka bli helt frisk. ska nu slänga mig på sofflocket (om emina tillåter) och läsa tidningen Mama som kom igår.


Kommentarer
Frida

Fy tusan! Krya på dig!! Jag har känt mig lite halvrisig nu på em i magen..hoppas jag inte får nåt helvete oxå.. Har ju varit hos Johanna idag där Nils inte mår så super i magen =S
Kramar

2008-04-01 @ 20:15:45
Anna

Frida: oj nej hoppas du inte blir dålig! vi var ju också där i fredags och sedan fick linnea magsjuka. är inte kry än. så fort jag äter ngt börjar jag må dåligt, men annars går det ganska ok..
kramar!!

2008-04-01 @ 21:57:32
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar