Lösenordskydda

nu har jag beslutat att lösenordskydda min blogg.

detta på grund av diverse saker. bland annat för tråkiga kommentarer men även andra påhopp.
läsarantalet ökar varje dag och det gör att jag inte kan skriva så personligt som jag egentligen vill. dessutom skriver jag till stor del om emina och det börjar kännas lite obehagligt att inte veta vem som läser, för uppenbarligen är det inte bara goda människor.

ni som vill ha lösenord, maila mig på: [email protected]

senast fredag. (så alla hinner läsa detta)


Kommentarer
Helen

Va synd att det blir så...då kan man ju inte tjuvläsa andras bloggar, hm. Det är som roligt att se vad andra mammor till små paltar gör och tänker. Synd att det finns så där tokiga människor, som tror att de är bäst och bara måste bry sig i hur andra lever sitt liv. Jag tycker i alla fall att det är bra att du också är männsklig och inte helt perfekt, som vissa verkar vara... Kommer sakna att tjuvläsa vad du och din lillastjärna gör om dagarna.

2008-04-13 @ 20:08:12
URL: http://kokelikox.blogg.se
Josse

Gud vad tråkigt att du ska lösenskydda din blogg. Jag förstår ju att du vill göra det och det är synd att en del måste skriva dumma kommentarer, men det säger nog mer om dom än om dig(inte för att jag känner dig).
Jag tycket att din blogg är rolig att läsa just för att du skriver och bjuder på dig och ditt liv. Jag kan känna igen mig i mycket av mammagrejorna du skriver om oxå.
Jag tycker oxå att du lägger ut bra bilder och skriver lagomt om Emina och hennes framsteg. Vissa andra bloggar som jag sett kan jag känna skriver lite väl mycket om sina barn och det kan ju vara osäkert och lite obehagligt just för att man inte vet vem som läser. Tycker ju självklart att du ska göra som du vill men låt inte några idioter förstöra ditt bloggande.Om du vill fortsätta skriva utan lösenskydd så gör det,du har garanterat fått fler positiva kommentarer än dåliga. Hoppas att hela familjen mår bra och de nya bilderna på Emina är skitsöta som vanligt =)

2008-04-13 @ 20:14:18
Anonym nr3???

Ännu en anonym här. Finner ingen anledning till att ge ut mitt namn. Jag skulle ju kunna hitta på ett namn som många ändå gör men det är väl ingen vits med det. Du vet ändå inte vem jag är.
Jag har läst din blogg relativt länge men jag minns inte om jag har lämnat någon kommentar, är dålig på det faktiskt.
När jag läste ditt inlägg om låttexten och att du skrev att det var DU så tyckte jag också att det var väldigt tråkigt att du ska behöva känna och må så. Kan ju inte direkt vara roligt att må så dåligt. Om man lägger ut en text som faktiskt var ganska så svart och skriver att det ÄR du så är det väl inte så konstigt att man får kommentarer om det. Räknade du kanske med att bara få peppande kommentarer? Det finns ALLTID människor där ute som är raka och ärliga och säger vad dom tycker. Precis osm du gjorde i det inlägget. Så trist att du då ska uppfatta det som elakt. Men det kanske är naturligt att göra det om det lixom prickade mitt i prick? Vad vet jag...
Förstår att du vill sätta lösenord på bloggen men det är tråkigt för oss som "tjuvläser" och inte vill ge ut våra namn. Hade jag haft en blogg så hade den nog också varit skyddad.
Ok..nu har jag iaf lämnat ett spår efter mig!

2008-04-13 @ 21:03:52
maria

jag förstår dig, helt klart! har själv funderat på att sätta lösenord fler än en gång! haft det någon gång förut också någon sväng!

2008-04-13 @ 21:12:14
URL: http://lillknodden07.blogg.se
Trist...

...tycker jag med som brukar tjuvläsa din blogg!

2008-04-13 @ 22:15:47
Malin

Men vad är detta? Sen när har folk rätt att klanka ner och påpeka saker som man skriver i sin egen blogg? Visst, skriver man uppenbarligen kränkande och elaka saker om andra är väl en sak, men när man bara skriver saker från sitt eget perspektiv, om sina egna dagar? Hade du lagt in en låttext som var rasistisk/riktad som en elak pik mot ngn annan, eller you name it, så hade JAG sagt ngt till dig, och vi är ändå mycket nära vänner sen låångt tillbaka. Och av samma anledning vet jag också att man kan lägga ut en låttext som kan verka mörk och sorglig, men kanske inte mena den på det sätt som många väljer att tolka den. Folk äääälskar att gotta sig i andras problem, för det gör ju alltid att ens egna kommer lite i skymundan för en liten stund. Kanske kan man förstora andras problem, eller rent ut sagt dikta ihop dem, för att få ens eget liv att verka så bra. De som känner dig, och de som följer din blogg förstår givetvis att ditt liv inte är det mörker som de väljer att tolka låttexten. För varför skulle du annars skriva bloggen som du gör? För att "låtsas" att du mår bra med ditt liv? Nej, alla har vi dagar som känns jobbiga, för att vi saknar någon, för att vi har dåligt med pengar, har grälat med sambon, för att vi haft en dålig dag på jobbet, för att vi vaknat på fel sida, pms, eller för att vi är allmänt deppiga. Då är det ju sååå trist att man inte kan få ha den där dagen, eller för att man kanske bara vill få luta sig tillbaka och tänka. För det behöver man inte ha ett jävligt liv! Man kanske dessutom är på alldeles stråålande humör, och har läst en text som man mitt i sin lycka valt att tolka på ett positivt sätt, som tyvärr inte alla andra, bittra människor, kan förstå!
Låt igen komma och sätta sig på dig, låt ingen dum kommentar från ngn människa som är bitter på sitt eget liv få dig att fundera om du gjorde rätt i att skriva vad du vill på din egen blogg! Man skriver inte en dagbok utifrån ifall ngn skulle tjuvläsa den! Man skriver för sin egen skull!
De männsikor som skickar dessa kommentarer känner inte dig alls, och det kan du tacka din lyckliga stjärna för! Puss!

2008-04-14 @ 07:01:09
Är det mig du menar? (men shiiiiiit...)

Ang. inlägget om låttexten och den ELAKA kommentaren så är det kanske min du menar? Jag menade inte att vara ELAK med att jag skrev att du verkar må så dåligt så du kanske borde söka hjälp. Jag tyckte bara synd om dig eftersom du skrev att låttexten VAR DU! Men nu i efterhand verkar det som att låttexten inte riktigt passade in på dig och det är ju skönt! Jag lovar att inte skriva mer ELAKA kommentarer med risk för att såra dig! Förlåt...

2008-04-14 @ 09:48:31
Dagbok?

Jag skulle inte kalla bloggen för dagbok! En dagbok är en sak som är VÄLDIGT personlig och en blogg som man lägger ut på nätet, där HELA världen kan gå in och läsa är väll inte en dagbok?! Inte enligt min åsikt i alla fall... I en dagbok kan man hålla sina mörka stunder för sig själv, för visst: Alla har dom förr eller senare... Man vill ju inte att HELA VÄRLDEN ska kunna misstolka en och tro att man går runt och mår piss hela tiden! Jag tycker absolut inte att det är fel att söka hjälp om man behöver det. Har själv gjort det och det hjälpte mig OTROLIGT mycket! Jag fick nya perspektiv på saker och ting och fick verkligen prata ut om det som tyngde mig. Det var skönt att få lätta mitt hjärta. Något som jag faktiskt skulle rekommendera för ALLA!!!! =) (Dock lite dyrt!)

Jag tycker att det är roligt att se att det är lite "ACTION" är på din sida. Du verkar ha fått igång någonting spännande och nått som många känner att dom måste få kommentera, det tycker jag att du ska vara stolt över! För på många bloggar står det bara "snälla och gulliga" kommentarer, även om folk inte känner varandra så skriver dom som om dom gjorde det! Här på din blogg är det mycket givande läsning och jag önskar att du inte "låste" den.

2008-04-14 @ 10:12:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar