PissPissPiss

körlektionen gick så pissigt den bara kunde gå! såklart...
grinade hela vägen hem i bilen. ja, dåligt gick det!

är nu fullständigt övertygad om att jag kommer kugga på min uppkörning. hade den känslan innan också, men nu är jag fullständigt övertygad. suck..

skönt att få avreagera sig lite..känns redan bättre! (och tack Malin för att du är min klippa i stormen!)


Kommentarer
maria

det kommer säkert gå bra! jag var heelt säker på att jag skulle kugga då jag tog mitt. och det höll jag även på o göra :D körde lite galet i rondell, men jag svor eller ngt sånt och då sa han 'vad bra. du visste att det där var fel, vi tar om det' och sen när vi var färdiga sa han att jag inte klarat det om jag inte visat att jag visste att jag gjorde fel. jag tror iaf på dig! försök bara vara lugn och se det som att det är M du sitter där och kör med :) håller tummarna!

2008-04-22 @ 16:12:01
URL: http://lillknodden07.blogg.se
inger

men... det ska ju gå dåligt på genrepet... :-) ta det bara lugnt... kramis!

2008-04-22 @ 16:29:37
Anna

maria: tack!! det hjälper att få lite pepp och höra om andras "tabbar". då vet man i alla fall att man inte är ensam om det=)

inger: jo...men inte SÅÅÅ dåligt!! =) jag ber till gudarna att det kommer gå bra...kramar!!

2008-04-22 @ 16:31:41
URL: http://allaboutus.blogg.se
Ida

De är ju bra att du gjorde bort alla fel idag så gör du alldeles rätt när de är dax =) Ja gjorde också allt fel, men på uppkörningen gick de galant. Säkerhetskontrollen var de ja också gruvade mig mest för, så jag tränade och tränade och när väl uppkörningen var så fick jag bara kolla bromsarna!!?? Du klarar de!! De kommer gå sååå bra =)
Jag och Oscar håller alla tummar =)

2008-04-22 @ 17:02:19
Malin

Tack för att du är min klippa!!

2008-04-22 @ 20:46:06
madde

Håller med alla ovanstående. Det kommer gå bra ändå! Man är så spänd på sisa lektionerna så allt går fel. Men när man väl är på uppkörning går det bra! Jag tror på dig! :) Och säkerhetskontrollen var jag också skitnervös för, men den var inte svår alls. Jag fick kolla allt som hade med bromsarna att göra. :) Lycka till när det nu är dags!

2008-04-22 @ 20:52:58
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Cilla

Det kommer säkert gå bra!!! och går det inte bra så kan du ju alltid göra det igen... Men jag ska hålla tummarna... nu vet jag dock inte när det är, men jag ska ändå hålla tummarna...

Såg förresten att jackan gick för 225 kr... inte illa... =)

2008-04-22 @ 22:13:13
URL: http://cirkuscil.webblogg.se/
Frida,vince,elian

vet du vad Anna,när jag tog min sista körlektion så gick d inte heller nå bra,men samma dag lr om d var typ nån dag efter son jag hade uppkörningen så klarade jag faktiskt körkortet! min körskolelärare sa att om du kör såhär på uppkörningen så hade jag tyvärr kuggat dig,men vet du vad,d gick ju ändå,d beror helt på vad d är för nån du kör upp för,hur hårda dom är osv. Ta det lugnt och försök att hitta nåt gemensamt att prata om,d gjorde jag ;)..vi började prata fotboll! :-)..

2008-04-22 @ 23:00:05
Anna

Alla: tack för att ni är så gulliga allihopa!! man behöver pepp inför en sånhär grej!!
en massa kramar till er alla!

2008-04-23 @ 14:40:50
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback