Svar till alla som skrev under "Lösenordsskydda"

Helen: tack för uppskattningen du visat för min blogg. SÅ otroligt roligt att höra! jag tycker också att det är tråkigt att det blir såhär, men för att skydda både mig själv och emina känns det bäst att göra såhär..
det är precis som du säger mycket tråkigt att det finns sånna människor som bara är ute efter att förstöra och vara elaka..

Josse: har också tänkt att jag inte ska låta andra bestämma att jag ska ha lösenordsskyddat, men jag har tänkt genom det både en och två gånger och nu gör jag det verkligen för min egen skull och för att det känns tryggast så. kommer kunna skriva mer om det jag vill och inte oroa mig lika mycket för vem som läser.
om du vill ha lösenordet så maila mig på: [email protected], så jag får din adress.

Anonym nr3: eftersom du inte vet vad det stod i kommenarerna så känns det som att du kanske inte borde uttala dig om dom. jag har inte bara uppfattat det som elakt, det VAR elakt. och inte för att de i fråga hade en annan åsikt än mig utan för att de gick till personangrepp, vilket är att gå för långt.
och som jag skrivit tidigare så var denna text inte menad att jag mår så i allt, utan i ett visst avseende, förlåt om jag var otydlig. men du borde ju veta vad det handlar om, eller hur M? (eller om det är ngn annan som sitter vid samma dator som du)
tråkigt att du inte kan stå för vem du är utan måste hitta på en historia om vem du är...

Maria: ja det är ju obehagligt när det börjat bli många läsare och alla uppenbarligen inte är så goa som de flesta.

Trist: mmm...synd att vara så negativ då..(jag kan faktiskt se ip-nummer)

Malin: älskade gumman!! jag tänker inte skriva ngt långt inlägg som svar till dig här eftersom du och jag redan surrat en massa om detta.=) men du ska veta att du har en stor del av mitt hjärta!! tack för konstruktiv kritik, vänskap, kärlek och att du orkar lyssna!! du är bäst!

Är det mig du menar? (men shiiiiiit...) : det var inte enbart din kommentar som gjorde at jag raderade inläget. även fast jag har svårt att säga att din var snäll så behövdes det lite mer för att få bägaren att rinna över.

Dagbok?: jag har absolut inga problem med att gå och prata med ngn eftersom detta är något jag gjort under en lång period av mitt liv. det hjälpt mig också otroligt mycket och om jag mådde så dåligt att jag behövde den hjälpen skulle jag inte tveka att gå tillbaka. men nu är det inte så...
det är inget jag skäms över och försöker hålla hemligt, snarare åt andra hållet.
jag håller med dig om att detta är ngt fler borde göra, problem eller inte så är det nyttigt!

som sagt, jag fiskar inte efter enbart snälla kommentarer, verkligen inte! jag har aldrig tidigare tagit bort en kommentar eller ett inlägg, utan blir snarare glad när folk vågar säga sin mening. då vet man åtminstone att det är ärligt! dock gick det lite väl långt nu...


Kommentarer
Anonym

Meeh så folk skriver! Du vet att du är bäst, bry dig inte i va dom andra säger! =)) Kram

2008-04-14 @ 19:01:53
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Malin

Älskar dig!

2008-04-15 @ 06:29:57
Sussie

Härligt! Låt ingen trampa på varken dig eller din familj! Har man nå't att säga ska man stå för det! Kramar

2008-04-15 @ 08:38:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar