Bvc

just hemkomna från bvc.
eller nästan i alla fall. har hunnit hälsa på på jobbet en sväng, kommit hem , gett emina mat och sövt henne, ätit lunch själv och surrat med robban lite.

emina väger nu 9470 gram! äntligen har hon ökat lite i vikt våran lilla tjej! kändes skönt att se då hon inte direkt är den bästa på att äta och nu även vägrar vällingen på kvällen.
fläcken på eminas kind som fortsätter komma tillbaka ska kollas av läkare på fredag.
var ju till en annan läkare för ett par veckor sen som tog prover, men tydligen hade hon inte kollat ngt annat än om det var herpes. och det var det inte. känns som att hon kanske kunde ha kollat annat också när hon ändå tog prover men inte det . . .nu ska vi i alla fall till Sam, vilket känns mycket bättre!
så nu ska vi sluta smörja och så får vi se hur illa det hinner bli till på fredag.  hur hemskt det än låter så hoppas jag att det hinner blossa upp ordentligt så läkaren får de hur illa det verkligen är!

kring två ska vi pysa iväg till rebecca i stan och hälsa på. ska nog hämta martin på jobbet efter det och klockan fem ska jag vara hos sassa för att bli bjuden på middag och en promenad. mysigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar