Staketbyggande!

påbörjas idag!
än så länge har vi hunnit få upp grinden . . . suck . . .detta kommer ta tid.
sundvall kom nyss hit och ska hjälpa oss bygga lite staket. tyvärr kom inte maria och barnen men kanske en annan gång! kanske till och med ikväll?
verkar som att det blir att grilla hamburgare ikväll. hoppas maria och barnen kommer och umgås med mig och emina så kan martin och sundvall bygga lite staket.

martin for för att handla lite vinkeljärn nu så han ska även handla lite pajformer och mjöl så jag kan baka lite pajer inför eminas kalas. plockade en massa svarta och röda vinbär imorse så det blir vinbärspaj!

så på tal om eminas kalas. . . .det är ju så många jag vill bjuda! men att bjuda alla på samma gång känns som en omöjlighet. man vill ju i alla fall hinna prata liiiite med alla som kommer.
så på något vis kommer vi dela upp det.
familjen är ju given men vilka vänner och bekanta ska man bjuda?
känns som att det kommer bli ganska många men det är ju å andra sidan bara roligt!

just det! kom på igår att jag ska skriva här och höra om det är ngn som har tetris original?? snälla! jag har riktigt cravings efter det men jag hittar det inte!!


Kommentarer
Josse

Oj här har det skrivits mycket! Har inte varit så duktig på att titta in =) För ca 1år sedan sökte jag original tetris bara för att jag känner ett lätt beroende av det spelet. Men jag fick aldrig tag i originalet bara något liknande som jag laddade hem från någon sida som jag tyvärr inte minns, testa att sök på nätet om du inte redan gjort det.Hälsa familjen och ha det så bra!

2008-08-17 @ 08:41:26
Anna

josse: ja jag har provat söka på internet men utan resultat...eller ja jag har hittat andra liknande men det duger inte! =)

2008-08-17 @ 11:15:29
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar