Nu äntligen!

nu hinner jag äntligen sitta ner en stund och blogga. det har inte alls funnits tid till det de senaste dagarna men jag antar att alla ni som läser haft fullt upp också och kanske inte hunnit med så mycket bloggläsning.=)

har varit en underbar jul som började firas redan den 23:e här hemma hos oss.
denna kväll var mina systrar, robban och jimmy här och firade med oss.
det blev en massa god julmat och annat gott och sedan såklart julklappsöppning.
vi fick en massa massa paket och jag måste erkänna att jag kände mig väldigt bortskämd kvällen till ära.
tyvärr hade emina lite feber (tänder på gång) så hon var inte riktigt pigg, men det gick bra i alla fall.

på självaste julafton fick vi en lugn och skön förmiddag. julfrukost och mys tillsammans.
när emina skulle vila begav vi oss mot töre och martins syster johanna där vi skulle fira julen.
när vi kom dit kände jag att emina var varm igen och kollade tempen. 38,4 hade hon...och då har hon 36 i vanliga fall. alltså ganska hög feber...
men hon fick lite mumsig panodil av faster johanna och då orkade hon busa fram till kvällen!
återigen var tomten snäll och glada, mätta, nöjda och bortskämda for vi vidare till martins pappa i holmsel när emina skulle sova.

stannade där över natten och på juldagen fick emina stanna kvar där med farfar och helena och busa och mysa och jag och martin for vidare hem för att fixa oss inför kvällens finfest.
blev en lite konstig kväll och slutade väl lite med pankaka men vi var hemma i hyfsad tid och hade inga problem att få taxi hem vilket var väldigt skönt!

emina kom hem idag på eftermiddagen. åh som jag saknat henne!! har varit kramkalas och en massa bus hela kvällen. en riktigt riktigt glad unge fick vi hem. ingen feber, ingen snuva och inget dåligt humör!
satte upp eminas lackhyllor i hennes rum och möblerade om lite och rensade bort en massa gamla bebisleksaker så nu är det tiptop i hennes rum. önskar bara att vi hade lite mer förvaring därinne då det inte bara är EN leksak som ska få plats!
medans jag och pappsen grejjat har emina suttit på sin nya stol hon fick i julklapp vid sitt lilla bord och spelat sin speldosa och läst böcker.

tänk att man fick jordens underbaraste lilla tjej! vi måste gjort nått väldigt bra jag och martin för att förtjäna henne.....

PS bilder från allt firande kommer sen. kameran är på vift för tillfället...DS



Kommentarer
carro

GOd jul på er! Hoppas ni hade det bra! Vi har haft en mysig jul i stugan. Nu är vi heeemskt förkylda... Vi komer förbi nån dag när vi piggnat till. Hälsa de dina!

2008-12-27 @ 12:09:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar