Det perfekta nyåret

eminas första nyår, det perfekta nyåret.
vi var en massa folk, åt en massa god mat, drack en massa gott, åt godis, chips o annat, surrade, sköt raketer och mös en massa. tyvärr fick lilla emina feber, nästan 39 grader...men efter en supp blev hon pigg och efter att ha sovit hela dagen i princip så var hon vaken kvällen med oss. inte kunde jag väl tro att emina skulle vara med och se alla raketer på tolvslaget och få en nyårspuss tillsammans med mamma och pappa. det var mys!!

emina somnade kring två och jag och M kring tre.
har vilat nästan hela dagen nu både jag och emina då ingen av oss är speciellt pigg. är mysigt, men självklart trist när våran lilla stjärna är sjuk.
dock har febern gått ner och nu har hon bara 37 (ungefär 36,5 i vanliga fall).

idag ska vi bara bara mysa allihopa. har en hel del kvar att städa även fast M varit duktig och rensat det mesta, men eftersom det är sista lediga dagen för M struntar vi i det idag och myser istället så mycket vi bara hinner.
jag och emina hinner städa imorgon istället.

nu ska jag kramas med mina två!
detta kommer bli ett underbart år! jag känner det i hjärtat. det började toppen (bortsett från feber) och kommer även fortsätta så. och jag ser med glädje fram emot att spendera det tillsammans med alla mina nära och kära!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar