Högklackat

det har verkligen varit fullt upp idag. eller åtminstone på eftermiddagen, från klockan två. kom hem kring sex tillsammans med M. jaaa!!! lyckligast över att få vara en kväll med min man.
har allldeles nyss tagit ett bubbelbad tillsammans och nu har han gått och lagt sig. jag ska också krypa ner nu, väntade bara på att lillasyster jossi skulle komma och hämta sina kläder från hm.

blev en bra dag på stan. gjorde ett riktigt kap, ett svart linne för 49 kr på hm. då kunde jag inte låta bli. annars blev det som jag redan bestämt ett par örängen från glitter i silver, halksockar till emina (så hon kan ta sig fram med gåstolen), och en del annat trist...(gummiband, hårnålar...sånna måsten. urk..)
tyvärr kunde jag inte ha jossis pumps som jag hde tänkte ha på mig imorgon så nu är jag helt lost....ngn som anmäler sig frivillig att låna ut ett par högklackade skor till mig?? svarta...jag har inga...

kom just på att jag nog ska ringa älskade lilla Malin imorgon och se om hon har några fina skor att låna mig..


Kommentarer
Mia

Jag har ett par svarta pums sm du gärna får låna om du vill. Kram!

2008-01-25 @ 22:06:40
Anna

Mia; tacj gullunge½!!! hade nog gjort det om jag inte fått tag på malin igår. ska låna av henne. men tack igen=)=)=) kramar!!

2008-01-26 @ 09:38:04
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback