Körkort?

har inte känt det tidigare, men idag kändes det som att körskolan börjar mjölka ur mig på körlektioner. och vad gör en sån gång när man är en sån mes som jag?
har en lektion till bokad och den ska jag i alla fall ha, men sen då? ska jag våga mig på att köra upp privat? egentligen, vad spelar det för roll om jag kuggar? bortsett från kostnaden då...
hade hur som helst inte tänkt berätta för ngn när jag ska göra det..

vad göra?


Kommentarer
Anonym

Jag tycker du ska prata med körskolan och be om att få köra upp, säg att du tycker det är dags å se va dom säger.

2008-01-22 @ 20:55:43
Emma

Håller med!! Säg att du undrar om de börjar närma sig? Dom är nog ganska vana att folk frågar de, minns då att ja frågade, för ja började känna att ja tog alldeles för många lektioner, och då visade det sig vara typ 1,2 kvar då ja fråga :)

2008-01-23 @ 13:50:48
Anna

Emma: jo men det har jag gjort. och då bad han mig köpa ett paket på fem lektioner, vilket jag gjorde. men nu är de slut och han vill att jag ska ta kanske 5 till....

2008-01-23 @ 18:20:20
URL: http://allaboutus.blogg.se
Carola

Jag tycker också att du ska fråga. Säg att du börjar känna dig säker och vill köra upp nu! Med mig försökte dom också pracka på en massa körlektioner men då sa jag bara nej, och att jag ville boka en uppkörningstid och det fick jag!!! Och klarade det på första försöket! Så lita inte alltid på vad dom säger.... =) Lycka till!

2008-01-24 @ 08:13:52
Gisela

Det viktigaste är att DU känner dig redo för en uppkörning, du ska inte chansa för då blir det bara dyrare i slutet. Då blir det ne privatuppkörning som kostar mer, sen plus nya körlektioner efteråt. Kanske värt att ta fem lektioner till och sen köra upp och vara säker på att du klarar det direkt, tror man tjänar mest på det egentligen... Men visst, sen har de ett jobb, de är ju lite försäljare också så man ska nog inte lyssna för mycket på dem.

2008-01-24 @ 10:12:21
URL: http://giselaackerup.blogg.se/
Anna

Carola:ja jag har ju sagt det...men han sa att vi får se hur det går med den självständiga körningen..hmm..men man kanske ska säga igen? synd bara att man ska vara en sån mes!! =)
känner att jag litar mer på M än på de..han är ju trots allt yrkeschaufför och jag tror verkligen inte att han skulle säga att han tror jag är redo om jag inte var det...=)

Gisela: jo men det är ju det jag gör. känner mig redo alltså=)
ska ta mod till mig och säga att jag vill ha uppkörning snarast!=)
men tack för tipsen! värt mycket!!

2008-01-24 @ 12:50:00
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar