mysig massage

har nu kommit hem från babymassagen. var mysigt, men mest trevligt att träffa andra mammor. malin var där och det var roligt att få träffa hennes lilla jakob på riktigt! han var minst lika söt som på bilderna minsann!
imorgon är det mammafika på Waynes klockan tolv men jag vet inte om jag kan. hade varit himla trevligt att gå dit, men jag kan nog inte ta mig dit förrän då bussen går 14.10. jag vill ha mitt körkort nu!!
ni kanske är kvar där då malin?

nu har vi precis fått i oss lite middag bestående av hemmagjorda hamburgare.
mums!


Kommentarer
Malin

Hej hopp! Visst var de skoj idag, ja tyckte de va jättemysigt. Känns jättetråkigt att jag missar nästa gång. Du måste berätta sen allt roligt som hände då! ;) Vi brukar vara kvar på fikat den tiden. Jag tex är en sån som aldrig är där kl 12 typ (om ja inte ska möta upp nån där) för ja är en sån tidsoptimist så jag kommer typ dit vid 13 oftast. Men om du ska till stan så kom förbi kl 14 å kika, säkert sitter vi kvar å snackar skit! =)Folk brukar komma å gå som de passar en. jag brukar inte ha bråttom därifrån för Jan är ändå på skolan/jobbet till 17 oftast.

2008-01-07 @ 18:19:15
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

ja jag kanske gör så...vi får se! =)
låter så himla mysigt och så kan jag aldrig...blä..men andra bullar kommer det att bli när jag fått körkort. är ju så bökigt med bussförbindelser här i rutvik...
och törs jag mig till waynes verkligen?? de har ju JORDENS godaste kladdkaka!!! =P

2008-01-07 @ 20:35:09
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

haha, självdiciplin..=)

2008-01-07 @ 22:46:24
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

malin: självdiciplin?? vad är det??? =)

2008-01-07 @ 23:25:43
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar