Vikten

vägning igen. -1,5 kg denna vecka. det går undan! dock lite väl snabbt, svårare att hålla kvar vikten sen om det går för snabbt...dock känns det bra! väldigt bra! och jag är fortfarande grymt peppad!


Kommentarer
inger

gud vad glad jag blir för din skull... jag tror nog att nått kg har försvunnit här med dom senaste dagarna... har inte så mkt till matlust... alltid något ;-) kramis inger

2008-01-21 @ 17:39:54
Malin

Fungerar det bra det där viktklubb eller, är de inte jobbigt att måsta väga mat å så, eller de kanske man inte måste?? Var med där för nått år sen å minns de som jättetjorvigt..

2008-01-21 @ 17:58:15
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Anna

inger: jo det är väldigt roligt och peppande när det går åt rätt håll!
du har rätt i det med att vara sjuk om man ska försöka hitta det som är bra med det, och det gäller ju att se allt från den ljusa sidan va`???=)

Malin:jag tycker att det är hur bra som helst. man vänjer sig väldigt snabbt med att väga maten...jag väger det innan jag lagar så jag vet hur mycket av allt jag sätter i, sen gör jag färdiga portioner så jag vet att jag inte äter för mycket.
som sagt, man vänjer sig och efter ett tag lär man sig ungefär hur mycket det är utan att väga. =)

2008-01-21 @ 21:22:24
URL: http://allaboutus.blogg.se
Frida & Vincent & Elian

Härligt att du går ner så i vikt Anna! vad avis jag blir,jag vet ju att jag fött barn för inte så länge sen,men jag håller på att träna och gå prommisar för fullt,och sen när jag slutat amma så ska jag allt gå med i nåt sånt där som du håller på med :) för jag vill väga mycket minde än vad jag ens vägde innan graviditeten :-)..så du får gärna förklara lite för mig vad d är du gör nu för nåt? :) hihi

2008-01-22 @ 15:10:17
Anna

Frida o co: jo det är helt underbart när det går åt rätt håll!! jag är med i aftonbladets viktklubb, det kan jag verkligen rekomendera!! lite bökigt i början när man ska väga maten och så men man vänjer sig snabbt!
hur mår du annars då? eller hur mår ni allihopa? går det bra att vara 2-barnsmamma?

2008-01-22 @ 20:02:41
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar