Semester!

eftersom martin nu har semester så känns det som att jag också har det! därav den dåliga uppdateringen här! ledsen för det men vi har så himla mycket att pyssla med här hemma och när vi inte pysslar så myser vi och passar på att umgås en massa allihopa tillsammans!

jag, rebecca och sarah var ut i onsdags. och det var sååå skoj!!
var först hos sarahs föräldrar ute i ersnäs och sen blev det färjan. mycket roligt och träffade mycket folk man kände också .sånt är alltid skoj!

i fredags var jag med emina på bvc. hon har haft en fläck som återkommer på kinden hela tiden och aldrig ill ge sig trots alla olika salvor vi testat. nu har i fått en antibiotikasalva (?) som jag hoppas kommer funka! det ser redan bättre ut så jag hoppas att lilla stumpans vätskande blåsor nu försvinner!
efter bvc mötte jag och emina upp rebecca och lille willam på stan för en fika och en liten prommis. mysigt!

idag var det martins tur att vara bakis så vi har tagit det passivt.
höll jag på att säga men det har vi faktiskt inte.
började med att dammsuga och städa hemma. sedan en prommis till handelsträdgården och köpte gödsel till gräsmattan, en stor vattenkanna och en söt liten blomma (tuppkam) att ha på lillbordet på altanen.
handlade lite på affären och gick hem.
emina vilade, martin klippte gräset och jag har roat mig med att putsa alla fönster. äntligen gjort och sååå fint ble det! har även tagit bort alla spröjs som jag gärna är utan under sommaren.
grillning till middag och emina fick bada i sin nya pool.

två stora framsteg har skett idag:
martin filmar emina när hon badar och mitt i allt börjar hon klappa händerna! (har övat lite grann men inte mycket) så nu klappar hon för fullt när man ber henne=)
framsteg nummer två var ett nytt ord för emina. eller nytt och nytt men nu var det väldigt tydligt att det var Kira hon sa. (vovven våran) flera gånger efter det har hon sagt det. eller snarare ropat efter Kira=)

vår underbara lilla kis! tänk att hon är så duktig .
bara 10 månder och säger redan en massa ord!!

nu ska jag och martin ta ett bad och sedan blir det filmmys!
imorgon blir det Arcus om det är väder för det annars jobbar vi på gården .


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar