Sol?

ser ut som att det kanske kan spricka upp snart. och ingen blir lyckligare än mig om det gör det! är såååå beroende av väder!

ikväll ska jag och Sassa ses. ska bli skönt att komma iväg lite och skönt att få surra av sig lite.
vet inte än om vi ska ses hemma hos henne eller om vi ska till Roasters. skickade ett sms och frågade om hon var sugen på Roasters men har inte hunnit få ngt svar än. det hade vart mysigt att sitta och kika på lite folk om nu vädret blir bättre.

har hunnit göra lite nytta idag i alla fall. städat lite och gjort ett jättelass med mat till emina. blev torsk med dillsås och gröna ärter med pasta. det var inte sååå poppis med det var lite stora bitar så om jag mixar den lite går det nog ner=)
sen har vi hunnit ta oss ett bad också.
emina fick en rosa motorcykel igår också av en kollega till martin den går på batteri och man trycker bara in en knapp vid handtaget för att den ska köra. emina gillar den mer och mer! i början var hon lite skeptisk men idag har hon skrattat högt när hon kört omkring. och det tog INTE lång stund innan hon hittade knappen och körde själv!
vår duktiga lilla kicka!


Kommentarer
maria

den kostade 1195 kr! och den finns i många färger =) rosa, gul, grön, brun, svart, orange, röd också blå då! köpte på barnens hus =) det bästa är att den går o ha i fullt liggläge =)



http://www.carenababy.com/CARENA/Sweden/STROLLERS/

den är det =)



kram

2008-07-04 @ 07:19:20
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar