Äntligen!!

en händelserik dag!
i 2 dagar har jag och emina varit utan bil och inte ens haft några besök vilket har resulterat i att mamsen varit GRYMT uttråkad! även haft dåligt samvete för att emina inte fått se annat än husets väggar. egentligen är hon nog ganska nöjd med det men. . .

idag kring tio ringde martin hem och skulle höra hur vi hade det och jag beklagade mig över tristessen. prins charmig erbjuder sig att komma hem över sin 30 minuters lunch och hämta oss så vi sen kan skjutsa tillbaka honom och vi kan ha bilen under dagen. behöer jag säga att jag älskar honom???

började med att fara en vända till stan.
såklart hittade jag en massa att shoppa! åh det är så typiskt mig men jag höll faktiskt emot en massa. (till mitt försvar)
det som fick följa med hem var:

- en vit  tunnare knälång morgonrock med volang nedtill och huva (som jag suktat efter i år)
- en svart bh med vita prickar och vit spets med tillhörande trosor
- ett nattlinne från Hello Kitty. svart med volang nedtill i rosa leopardmönster . (hade tänkt använda denna som klänning)
- knallrosa leggings
- ett Mimmi - linne


ska försöka vara duktig imorgon och fota det jag handlat för er som kanske vill se!

begav oss sedan hem till Malin och Lova och umgicks lite. fick pussa lite på prinsessan och sedan tog vi oss en promenad till den nyöppnade butiken i vänthallen på tågstationen. vet inte vad den hette . . . men de hade underbara saker där! allt från Lucky13 tröjor, till sminkväskor, till pinuppklänningar, till moulin rouge underkläder till kakfat.
dit kommer jag gå fler gånger!
hämtade upp martin kring fyra och for hem och lagade middag. sedan for jag vidare till boman och blev bjuden på jordgubbar med grädde ( inte sååå farligt GI om man inte räknar med sockret.) och sedan till kvantum och handla.
puh! nu har jag och martin just klivit upp från ett varmt bubbelbad med massa mjukgörande och doftande olja och ligger i sängen och grisar lite. . .
idag är jag en trött MAMA!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar