Bakis, trött och sjuk

ja kan det bli bättre?
är nte såå himla bakis faktiskt men sådär trött o matt som man blir, plus att jag då har blivit sjuk. vaknade med helt ofantligt ond hals och inte har det blivit bättre trots en massa sömn och ett varmt bad. får nog finna mig i att jag blivit sjuk nu för första gången på många månder .hoppas bara jag slipper smitta lilla emina.

igår. var sjukt roligt på ett lite konsigt sätt. kan inte riktigt sätta fingret på det.
började med en middag på Waldorf tillsammans med boman, jeanette och monika. åt mina efterlängtade nudlar (kolhydrater) som jag längtat såå efter och vitlöksbröd med aioli. hann med 2 glas vin där innan vi gick vidare till Invit. drack ett vinglas till och sedan kom bomans sambo lars +vänner och hans syster och hämtade oss och så bar det av till premiären av Western Farm.
sjukt mycket folk!!! men vi hade skoj. dansade och kikade på folk, shottade och träffade en del folk vi kände faktiskt.
blev en konstig och annorlunda kväll men ändå rolig .
avslutade den med en efterfest hos boman och lars. blev inte långvarig då mina ögon höll på att falla ihop av trötthet så jag hoppade i en taxi hem.

martin och emina var vakna när jag kom hem och hade varit vaken i 3 timmar. en trött sambo frågade om jag skulle prova söva henne så jag gav det ett försök och lyckades!
underbart! somnade sedan och fick sova till kvart över elva!!

nu har martin varit och jobbat nån timma medans jag och emina har vilat och nu är han på väg hem med en stor och god familjepizza! ska mysa ikväll och ta det väldigt lugnt och hoppas på att jag får vakna frisk imorgon!

hur har eran helg varit? vad har ni gjort?


Kommentarer
carro

Ni verkar ha haft en kul kväll! Låter inte illa med ett (några) glas vin! Trist att du blivit sjuk... Själv känner jag mig lite piggare, men stockingen har inte gett med sig än.

Kram

2008-06-08 @ 18:51:32
Anonym

Ni verkar ha haft en kul kväll! Låter inte illa med ett (några) glas vin! Trist att du blivit sjuk... Själv känner jag mig lite piggare, men stockingen har inte gett med sig än.

Kram

2008-06-08 @ 18:52:46
carro

Hoppsan....

2008-06-08 @ 18:53:41
Sandra

Åååh, nu har jag mkt att läsa ikapp...har varit iväg på en mini-semester i en vecka. Varit i Göteborg & Sthlm. Nu är man trött, en låååång resa hem. Puh!

2008-06-08 @ 19:06:42
URL: http://sandrasdagar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar