Boden Alive

igårkväll ble det ltie tjorvigt. jag skulle till frissan klockan fem och martin skulle bli tvungen att jobba över och jag hade ingen bil . . . men boman kom som en räddare i nöden och var barnvakt till emina och jag fick låna hennes bmw.
när jag kom hem hade martin kommit hem och vi bestämde hastigt att vi skulle fara och grilla med boman och lars så vi begav oss i prinsip med en gång.
blev en mysig kväll med en massa surr, god mat och chicago. dock hade jag gärna avslutat kvällen någon timme tidigare då jag var dödstrött och gärna ville hinna sova lite för att orka med ikväll!

emina somnade först klockan 22 efter mycket tjorv och sen vaknade hon efter att vi kommit hem klockan tre och hade bajsat. suck . . .
07.20 vaknade hon sedan och jag trodde jag skulle svimma av trötthet!
gick på toa innan jag skulle plocka upp henne men när jag kom in till henne hade hon somnat om!!! och sov sedan till 10.30!! glad mamma idag! =)

nu ska vi bege oss mot kalix och lämna av emina och sedan blir det boden. jag hoppas på en trevlig kväll och att solen fortsätter skina!! (plus att boman och lars bestämmer sig för att komma med)
hörs imorgon!


Kommentarer
maria

svarade i min blogg =) hoppas ni hade skoj i boden och att allt gick bra med emina!

2008-06-30 @ 20:32:00
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar