Lite bilder

emina busar i solen på altanen för ngn dag sedan:



Kommentarer
carro

Sötnosen!

Kram Carro

2008-06-02 @ 21:12:10
Ida

Såå söt! Häftig keps var har du hittat den?

2008-06-02 @ 21:43:06
Anonym

Hej hopp!



Jag vet inte om det var nån träff förra torsdagen, jag var upptagen med karlns examenstjohejsan då så jag var då inte där. Har inte hört nått om nu på torsdag än, kan ju säga till om ja hör nått. =))



Jag gör inte så avancerad mat, kycklinggryta, köttgryta, fläskgryta och tänkte nästa gång testa en fiskgryta. Sen använder jag i princip samma basingredienser i allt. Eller ja. Idag blev det ju ris till, annars har jag mest kört på potatis. Gör inte nån speciell sås nu utan behöll vattnet från kokningen å spädde ut med det så det blev en härlig gegga. Hällde även i lite idealmjöl för att få konsistenten att hårdna lite. Det var succe. Jakob åt med god aptit. Mixar ju hans mat till max eftersom han är så kinkig me bitar. Eller kinkig å kinkig. Men han tuggar inte utan sväljer allt helt. Hehe.



2008-06-02 @ 23:17:55
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Anna

CarrO: ja men visst är hon?=)



Ida: kepsen köpte jag på hm på storheden. tror det var på killavdelningen för lite äldre grabbar.



Malin:ja vi får väl se om det blir ngt då! jag har mest kört med pasta jag då emina inte alls varit speciellt förtjust i potatis. men mankanske skulle testa igen . det verkar snarare hänga på att det är köpesmat än att det är just potatis. hemlagat är bäst! =)

2008-06-03 @ 05:30:34
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar