Sommar och sol

nu har emina precis somnat för en liten förmiddagslur så jag hade tänkt gå och slänga mig i solen med mina bok! har inte läst sen jag var gravid men började i förrgår och nu kan jag inte lägga den ifrån mig.
hur har jag kunnat vara utan att läsa så länge??

martin slutar tidigt idag vilket känns helt underbart! kanske kan vi ta oss en promenad till rutviks handelsträdgård och shoppa lite mer blommor? jag hoppas.
annars blir det nog att slappa här hemma. kanske klippa gräset och hänga upp de nya rislamporna jag köpte igår för att ha utomhus. så söta!

hoppas ni har en underbar dag i solen!


Kommentarer
inger

Nu har jag helg!!!! Slutade efter lunch... åkte och köpte några flera blommor samt en bordstomat. Det var en liten buske med körsbärstomater... tänkte ha den på bordet ute på balkongen... vi sitter ju där och käkar hela sommaren... vem vet.. man kanske hinner få sig någon liten tomat... ;-) Ska slänga mig ut i en solstol... känner för att pressa lite... få lite grisrosa/knallröd färg i nyllet ;-) Ha en jättetrevlig helg!!!!! Kramis

2008-06-05 @ 13:04:11
Anna

härligt!! jag vart så sugen på bordstomat när du sa det så vi har varit o köpt 2 st med vita krukor till=) blev jättefint!! tack för tipset! =)

jag har tokpressat medans emina sov idag och sen varit ute resten av dagen och nu är jag ganska mör känner jag. helt slut.

har just grillat kyckling och ätit och när emina somnat ska jag ta mig en cider och en cigg och mysa i kvällssolen! härligt va?

kramar!!

2008-06-05 @ 17:51:03
URL: http://allaboutus.blogg.se/
boman

vad mysig din blogg blev när den e rosa.. helt somrig =)

2008-06-06 @ 16:38:06
Anna

boman: jo visst blev den?? =) helnöjd för första gången på länge!!=)

2008-06-06 @ 18:52:59
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar