Vårkänslor

har varit ute på promenad med boman nu. underbart väder ute! solsken är bra för själen min! dock var det lite blåsigt, men härligt ändå.
passade på att handla lite men de hade inte jordnötssmör så bakandet får vänta till ikväll istället. har nu i alla fall bestämt vad jag ska baka och det blir snickerskaka. mums!

eftersom jag får bestämma middag idag blir det Max. romantiskt va??=) det bästa är att de har GI-mål. så jag behöver inte ens bryta mitt gi:ande. perfekt! och det är sååå gott! fast jag kör med morötter istället för bönor. inte lika bra, men bättre än pommes i alla fall.
har även handlat lite dip och grönsaker till ikväll.

kan meddela att jag gått ner 2,5 kg denna vecka. mycket vätska förmodligen men lika kul ändå!!

pepp!!



Kommentarer
maria

grattis till viktnedgången! :) tänk om man var lika duktig!

2008-03-07 @ 12:33:38
URL: http://lillknodden07.blogg.se
Anna

maria: tack!! ja jag kan ju inte påstå att jag är jätteduktig, har mina svackor jag med=) men när jag ser resultat blir jag peppad! =)

2008-03-07 @ 12:40:48
URL: http://allaboutus.blogg.se
Malin

GRATTIS!! Du är såååå duktig! Själv har jag ökat stadigt i vikt och landar just nu på det du vägde när du födde, minus tre kilo, då vet du hur mycket...=) och jag är bara i vecka 31.. ha ha

2008-03-07 @ 14:20:57
URL: http://minafavoriter.blogg.se
Anna

malin: tack hjärtat! hihi, man SKA gå upp när man är gravid!! du är ju såååå fin!!!

2008-03-07 @ 16:22:07
URL: http://allaboutus.blogg.se
maria

tack för dom fina orden! en sån här skit dag behövs det verkligen. fick mig iaf en promenix i vårsolen och det fick mig iaf på lite bättre humör. men alltså GI, hur funkar det där egentligen? dom flesta säger att det är jätte bra. men jag har alltid tyckt att det verkar så gormigt? kanske värt att läsa på lite om det o testa :)

skönt att det finns fler som tycker det är okej att vara utan barnen då och då! som du säger .. man behöver lite egentid också! och dessutom är det ju viktigt för pappan och barnet att få lite egentid tillsammans också :) men jag känner mig bara så dålig eftersom alla hela tiden säger 'men vad gör det att du ser ut så där? du har ju fött barn!!' så det känns som att jag bara därför måste acceptera allt som hänt med kroppen! men skönt o höra att det finns fler som tänker som jag!

2008-03-07 @ 21:35:44
URL: http://lillknodden07.blogg.se
maria

grattis! hoppas du får en underbar dag! kram

2008-03-08 @ 08:06:14
URL: http://lillknodden07.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar