Vi lever!

har dock varit utan internet ett tag så jag har inte kunnat uppdatera. men nu verkar det vara tillbaka en stund i alal fall, får se hur länge det håller. ganska skönt faktiskt att ha varit utan, då behöver man inte ens fundera på att blogga. en liten paus kan vara behövlig ibland så man kan komma tillbaka med nya krafter!

igår begav jag mig till underbara boman för tjejkväll bara hon och jag. började med att käka en trerättersmiddag med tända ljus och myspys. man hade nästan kunnat tro att det var ett nyförälskat par som skulle äta. =)
efter det blev det några timmar i bastun och relaxen. peelade, skrubbade, rakade, gjorde ansiktmask och surrade en massa. kände mig som en ny människa efteråt och faktiskt, trots att jag är aningens bakis, även idag. skönt!
gjorde oss iordning och for till O´learys i hopp om att träffa lite folk vi känner. 1 person hittade vi...
cleo en timme innan de skulle stänga och det räckte gott och väl!
vad har hänt med den dansvänliga musiken som en gång spelades? eller har man gått och blivit gammal och grå..house och techno är inte riktigt min grej, inte att dansa till i alla fall..
kom hem och fick kramas lite med min underbara man och lukta lite på min fantastiska dotter som låg och sussade. sen sov jag tungt till halv åtta då jag klev upp med emina.
har faktiskt inte varit så sliten idag, lite trött, men det gick över efter att jag vilat middag nån timme.

nu är M och jobbar. kommer nog inte hem förrän ikväll ngn gång men jag tror han kommer hem och äter middag med oss. lite tjorvigt och långt att åka, men underbar som han är gör han allt för oss. älskling!
ska få i mig lite lunch nu och sen ska jag läsa bloggar!!
hoppas på att boman kommer online snart så hon kan skicka lite foton från igår. glömde min kamera.

bjussar på de så fort jag fått de!


Kommentarer
madde

Håller med. Enda sättet att "vila" från internet och bloggandet är ju faktiskt när det inte funkar. Annars har man det ständigt i bakhuvudet. :) Hoppas ni har det gott! Kram /madde, tilde och casper

2008-03-03 @ 09:33:00
URL: http://tildesmamma.webblog.se
Anna

madde: jo tyvärr är det ju så...känns som en press att hinna blogga hea tiden. men jag har blivit liiiite bättre, slappnar av mycket mer, det funkar inte att känna press hela tiden för en massa saker när man har småbarn...
sköt om er! kramar!!

2008-03-03 @ 09:52:20
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar