Eurovisonkväll och saknad

dåligt med det där bloggandet. måste skärpa mig!

just nu är mina syskon här och emina vilar. var och hämtade de för ett tag sen och emina hann bli helt galen innan vi var hemma. vet inte vad det var men hysterisk var hon och det r inte det llättaste att trösta samtidigt som man kör bil. stackars lilla gumman.

nu sitter vi här och softar i soffan. har en syster på var sida om mig. mys!
på ngn timme ska jag hämta sassa som ska komma hit och glo eurovison med mig och dricka ett glas vin eller två. innan det blir det tacos till middag för oss allihopa (förrutom emina då) och sen ska jag skjutsa hem jossi och jennifer innan emina ska sova.
känns som att det kommer bli en mysig kväll men helst av allt hade jag faktiskt legat i soffan och kramats med min man. . .som är i sthlm och svingar sina lurviga. det förtjänat han och jag hoppas att han har jätteskoj, men jag saknar honom så!!
har ju dessutom knappt setts ngt denna vecka då det varit mycket jobb för honom. men imorgon ska det mysas för fullt! ska hämta upp honom på flygplatsen när han kommer hem och han ska få en stor blöt kyss av mig och en go av emina=) mors dag och allt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar