Glömde ju...

berätta om vår lilla roadtrip igår. lillasyster jennifer var i boden och tog sig inte hem, så jag fick rycka ut som taxi. hämtade upp andra systern jossi innan för lite sällskap och när jag kom fram till de hade bromsarna legat på på vår bil så jag ville inte köra den till boden, fick låna pappa anders bil istället. och det var ju en upplevelse!!
hittade inte växlarna! alltså allvarligt, jag har ändå kört några olika bilar men detta var som ett skämt. fick inte i ettan eller tvåan, och ni kan ju testa starta på trean och se hur bra det går! jossi skrattade och tyckte nog att jag var allmänt pinsam.
stannade på statoil för att lära mig växla. man fick i princip vålda (för mig) för att få i växlarna, och när jag väl fått klämmen på det så gick det ju riktigt bra!
några yngre killar passerade oss med sin bil, och jag måste säga att det såg ut som att de ätit mycket glosoppa!

hur som helst så gick det bra i slutändan och vi hittade jennifer i boden. när vi kom fram där vi skulle hämta upp henne höll jag på att pinka ner mig. mest kanske av nervositet, jag vet inte. men jag insåg i alla fall att jag inte kan köra hela vägen hem igen utan att pinka. jossi fick hålla utkik och jag pinkade i mörkret. vet inte när det hände sist! kände mig som 14 igen!! men mysigt var det alltihopa, men att umgås med mina underbara systrar kan inte bli annat än just mysigt!


Kommentarer
madde

Hihi har varit med om något liknande. Körde pappas hemska gamla opel kadett. Fick motorstopp flera gånger om. =) Och syster min hon skämdes. Men det verkade som om ni hade kul i alla fall hihi.
Hoppas allt är bra med er! Kram från oss

2008-05-02 @ 08:29:11
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Anna

madde: hihi, jo vi hade skoj och det gick ju bra till slut, men herregud vilken mardrömsresa det var från början!!
trevlig helg på er!!

2008-05-02 @ 11:09:46
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar