Lugn kväll

nu sover emina för natten. hon har knappt vilat något idag så hon var trött lilla stumpan.

shoppade en del idag. bland annat vita tygskor. köpte först ett par för 400 som var sådär, men så hittade jag ett par för endast 200 på wedins så jag ska lämna tillbaka de andra i veckan. vilket kap!
hittade även ett par svarta skinnskor som var så söta att jag höll på att dö och var bara tvungen att köpa de! (bilder på allt kommer ikväll eller imorgon)
några fina och sommriga tshirtar fick också följa med och ett par baggyjeans-shorts.
stenen i min piercing lossnade här om dagen så jag köpte en ny men nu fick det bli en ring med två kulor. har aldrig haft det tidigare men jag måste säga att jag redan älskar den!
hittade lite basickläder till emina också. två långärmade tshirtar. en ljusrosa och en vit och ett par rosa plyschbyxor från lindex. älskar de!

kan även tipsa alla om en bh/topp som jag köpte på lindex. har länge letat efter en axelbandslös bh men ingen passar mig. kan inte ha utan band. men idag hittade jag den bästa på lindex!
den är som en tubtopp fast slutar under brösten då såklart. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. (kommer bild sen) så nu kan jag äntligen använda alla fina tubtoppar som finns! kostade endast 99kr!


Kommentarer
Linda

Hej måste bara kolla med dig, har malin fått bejbis ännu??

2008-05-19 @ 19:46:19
Anna

Linda: jag vet faktiskt inte. de skulle ju sätta igång henne idag men jag har inte hört något än i alla fall . jag håller mina tummar att allt har gått bra!
tnkte du ngt speciellt eller?=)

2008-05-19 @ 21:41:07
URL: http://allaboutus.blogg.se
Linda

nej..var bara nyfiken :-)

2008-05-19 @ 22:00:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar