Shoppad och klar!

kring halv sex kom jag och emina hem från stan. puh! det är roligt men tungt! jossi har fått agera barnvakt emellanåt när jag skulle prova kläder, men jag hoppas att det inte gjorde nått! (??)

nu har både jag och emina fått i oss middag. jag köpte med mig en sallad från dagobert (dock utan pasta eftersom jag gi:ar) och emina fick välling. har plockat undan en massa, inpregnerat (?) mina nya vita tygskor och emina har haft party med mammas bindor! tydligen väldigt roligt att leka med!!

kommer nog vara solo större delen av denna vecka då det är en massa sopning kvar för martin och det ska vara klart på fredag, så kvällarna kommer bli ensamna. och dessutom åker han sen till sthlm över helgen för en mässa med jobbet. men det ska nog gå bra! självklart kommer jag sakna honom, man jag är ju lite av en ensamvarg så jag ska passa på att njuta av detta.
helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men om jag inte minns helt fel är det eurovision på lördag så jag tänkte höra om nå kompisar kanske vill komma hit och dricka ett glas vin och hänga lite.

kan även meddela att dte nu bara är 9 dagar kvar tills jag ska tatuera mig igen! längtar som en idiot!


Kommentarer
Sarah

Du har läst mina tankar =) vin och eurovision! Is it a date? Ska dock till stallet på söndagmorgon, men jag kanske kan trolla bort morgonen mot en kväll istället är så nojig att köra även om jag bara druckit något glas kvällen före. Puss o kram

2008-05-19 @ 20:01:18
Anna

Sarah: absolut! jossi kanske också kommer hit och tnkte höra med boman också om hon inte har andra planer.
vi får höras närmare!
pusspuss!

2008-05-19 @ 21:42:25
URL: http://allaboutus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar