Sommar!

ja visst känns det väl som sommar ute? underbara dagar med värme, sol, grillning och vårbestyr.

igår var det valborg. den firades här hemma hos oss tillsammans med carro och erik. grillade och drack ett glas vin och tog det lugnt. var ute hela dagen och åt även middagen ute i kvällssolen. sommar!
på dagen var jag och emina och hämtade upp M när han slutat (halvdag) och tog en promenad efter strandpromenaden i stan. inte ens där var det blåsigt eller kallt.

idag har vi också varit ute hela dagen. jag och emina tog en mycket rask promenad på förmiddagen och jag fick ta av mig till linne för att inte avlida i värmen.
har sen varit ute på altanen och busat, solat och mått gott. grillade till middag och även idag fck den avnjutas utomhus. jag älskar detta! älskar när jag får känna solen bränna på min hud och på kvällen få känna mig lite lite mör i huden. underbart!

imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. skulle i alla fall behöva vara och köpa en keps och solskyddsfaktor till emina. idag har hon lallat omkring ute med hilka. det funkar det också, men eftersom hon inte gärna vill ha solglasögon på sig så hade det nog fungerat bättre med en keps.

nu ska vi se film. blir guldkompassen. hoppas att den är något att se.


Kommentarer
madde

Håller med dig! Det är underbart med sol och värme, grillkvällar och sköna promenader=)

Hoppas allt är bra med er!
Kramar från oss

2008-05-01 @ 22:10:23
URL: http://tildesmamma.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar