Trött mamma...

jag är dödstrött. men emina har bestämt sig för att inte sova mer. nu är klockan sex i alla fall, hon har varit vaken sen fyra..jag vet inte vad det är med henne. hon tjorvar så otroligt mycket på nätterna. kring tre på natten brukar hon börja. då grinar hon hysteriskt så det är helt omöjligt att få henne att somna om i sin egen säng. hon får komma till våran säng och då lugnar hon ner sig, men ligger och sprattlar och sover oroligt ngn timme och sen är det ingen idé nått mer. bara att kliva upp..
igår började det redan kring halv ett. plockade över henne till vår säng och hon somnade om, men oroligt som vanligt..förstår inte vad det är? ngn som har ngn idé vad man kan göra?
hon är verkligen jätteledsen när hon vaknar. hon gråter så tårarna sprutar. kanske drömmer hon mardrömmar?

igår tog M henne från sex-tiden på morgonen så jag fick sova. sov till tjugo i elva!! gissa om jag blev chockad när jag vaknade och såg vad klockan var! men det var välbehövligt, hade ju varit vaken med emina många timmar på natten..tänkte att det var hans tur med sovmorgon idag, men jag skulle kunna döda för att då sova en stund till..

nu klättrade emina precis ur sin gåstol..herregud..har sett att det varit på gång, och nu gjorde hon det.
jag märkte det inte ens, helt plötsligt var hon bara på golvet..livsfarligt!

nu ska jag ta mig en tallrik fil och hoppas på att emina kommer vilja vila snart...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar