Vår igen

åter en underbar vårdag, nästan som sommar!
jag och emina har rantat hela dagen fast vi började med en lugn morgon och förmiddag! så skönt nu när man har körkort och inte behöver stressa ivg med bussen på morgonen för att kunna göra något!

vi började med att besöka bvc. emina hade gått upp 200 gram och väger nu ca 8800  och är 69 cm lång! våran stora tjej! bm tyckte emina var sååå tidig med allt . att hon går efter möbler ,står, klättrar, härmar en del ord och är så med! roligt att höra, även fast det ibland känns som att hon är lite fööör tidig då hon ramlar och slår sig mycket.

efter det for vi till boman och hjälpte henne färga hennes hår. emina sov nästan hela tiden så jag och boman har druckit kaffe, kikat på gamla kort ,surrat och då som sagt frgat hennes hår.

sedan for vi och hämtade upp jossi i stan och följde med henne hem och hälsade på en stund. lånade en kofta inför imorgon då jag gissar att vi kommer vara ute en del. (tack gumman!)

nu är vi åter hemma och väntar på att M ska komma hem med kol så vi kan grilla.
blir en lugn kväll med grillning, så ska det låta och kanske ngn film. mys!

längtar som en galning till imorgon då det blir partaj hos boman och lars. vi ska grilla allihopa och M och emina ska också komma med . de far hem sen  när emina ska sussa. mysigt att få ha med de en stund!
ska prova lite kläder ikväll så man inte står helt handfallen imorgon när man ska iväg, men det lutar åt mitt svarta AAfodral eller en svart kortkort tubklänning. och nu ska äntligen mina svarta pumps invigas!!


Kommentarer
maria

vi ska komma båda två imorgon trots allt! och mest troligen ska max med och grilla sen åker han till mommo och moffa! så då ses vi väl imorgon!

2008-05-09 @ 16:59:06
URL: http://lillknodden07.blogg.se
Sandra

Ååh, man blir ju partysugen själv när man läser hur peppad du är för fest :-) Hi hi! Hoppas ni får skoj :-)

2008-05-09 @ 19:49:20
URL: http://sandrasdagar.blogg.se
maria

joo, jag tror det kommer bli jätte skoj :) ska bli kul o se hur mkt större max är än emina om nu max följer med :) såg att hon vägde bara 8800 :) våran lilla tjockis väger väl närmare 9500 :D men som sagt, ses imorgon! kram

2008-05-09 @ 20:47:18
URL: http://lillknodden07.blogg.se
madde

Åh vad kul det låter med fest. Hade så gärna hängt på, men det passar inte riktigt för oss i helgen. Försöker däremot övertala J att vi ska ha grillfest nästa helg. Hoppas bara vädergudarna är med oss.
Men hur som helst, ha så JÄTTEKUL ute nu=) Kram från oss partysugna

2008-05-10 @ 09:50:19
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Jennifer

Gud vad fin din nya header var! (: nu blev jag supersugen på att göra en ny =)

2008-05-11 @ 21:01:52
URL: http://suddenlymonday.blogg.se
Cilla

Det är så roligt att följa hur stora dom är...
Alfons, som är så mycket yngre, är lika stor och i vissa fall större... =)
När han var och vägde sig när han var nybliven 5 månader så var han 69 lång... =)
Hur gammal är Emina nu?

2008-05-12 @ 07:33:55
URL: http://cirkuscil.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar