Heldag

har haft en heldag tillsammans med boman, rebecca och william. mycket mysigt! en massa surr, kaffe och bus med barnen. dagen bara flög iväg och när brudarna och william for hem var det dags för middagslagning.
gjorde hemmagjord pizza som blev jättegod!

emina är inte riktigt som hon ska just nu.
det började inatt. hon vaknade flera gånger och både jag och martin försökte söva om henne. men när hon sög på tutten började hon grina. till slut kom hon över till våran säng och då har hon sovit, om än oroligt.
skulle gissa att det är en tand på gång. eller jag vet att det är det eftersom jag känner den men tycker det är lite konsigt att hon reagerar nu efter att den kommit upp.
ville inte alls äta på morgonen och knappt till lunch heller.
när dagens besök farit hem blev det ett riktigt bajskalas som slutade med att jag fick ta emina till duschen. har aldrig varit med om dess like!! löst och överallt! (för den som ville veta)
hon åt lite pizza till middag i alla fall men det for bara rakt igenom och sen har hon mest suttit ochh myst i min famn hela kvällen.
jag hoppas hon får sova inatt och vi andra också.
imorse sov hon till nio. underbart! och kanske inte så konstigt efter en så orolig natt.

imorgon ska jag och emina fara och hälsa på malin och lova. var superlängesen vi sågs så det ska bli kul att se hur stor lilltjejjen har blivit. är väl kanske samma size som emina som är så liten! =)

nu blir det en dusch och sedan krypa ner i en renbäddad säng. mojs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar