Hemma igen!

eller ja, vi kom hem i söndags.
på fredag när martin kom hem bestämde vi oss för att fara till stugan i bjummis. så sagt och gjort, vi packade in oss i bilen med alla grejer och for. köpte med oss pizza från töre och sen hade vi en otroligt mysig kväll i stugan. badade och myste med idol och lite snarra.

på lördagen klev vi upp och klädde på oss och gick ut med en gång. jag klippte gräset som var högt som hö och fick kämpa som en galning för att få ner det. (bra träning) busade lite och sen var det dags för emina att vila så då tog vi en promenad tillsammans allihopa. inte ofta man får göra det nu för tiden!
på eftermiddagen kom martins mamma, syster och hennes 2 barn och stuggrannen anders med sambon och deras lilla pojk. då hade det hunnit bli så himla kallt så vi packa in oss allihopa i huset. full rulle och massa barnbus!
blev kebab till middag och sen for alla hem och vi fick ännu en mysig kväll tillsammans!
eller ja, vi slocknade i soffan klockan tio. . . pensionärsvarning!!

på söndagen var det bara att stressa hem på morgonen för jag skulle till boden med malin och klippa mig hos hennes syster. blev supernöjd med både klippning och styling!! kanske har jag äntligen hittat en perfekt frisör för mig??
kom hem kring 2 igen, käkade lunch och sen bodde jag i soffan under dubbla filtar trots att martin eldat och det var 24 grader varmt inne . . .dock gick det över och mina älskade systrar kom på besök.
myste med varma mackor, one three hill och gossip girl innan jag skjutsade hem de i ovädret och jag och martin fick oss en bastu.

idag har rebecca och william varit här och busat med oss hela dagen. en massa bus och en promenad har vi hunnit med. och jag har tvättat en massa idag! förstår inte varför jag alltid måste vänta tills det håller på att svämma över?? i och för sig dröjer det inte så länge innan det gör det om jag ska ha ngt att skylla på ??
emina sover gott sen klockan åtta och martin är och jobbar.
jag har städat efter att emina somnade och eldat som en tok i tullikivin så nu håller jag på att brinna upp!! men det blir skönt imorgon när vi kliver upp och slipper frysa . . .

nu ska jag ta mig en dusch och en kopp kaffe och sen ska jag nog krypa ner i sängen och njuta av min underbara bok "babyfeber".

imorgon kommer rebecca och william hit på förmiddagen och tar en prommis medans barnen får vila och sen far vi alla till boman och fikar kladdkaka och surrar en massa! längtar!
just det! nästa vecka ska jag börja träna! känner mig peppad och sugen så jag hoppas att det håller i sig! nu ska jag bli slim!!


Kommentarer
Madde

Nu har jag varit dålig på att kommentera här på sistone. Vet ju att det är mycket roligare att skriva om man får någon kommentar då och då! =)

Vilken jättemysig helg ni verkar haft. Skulle också vilja ha en stuga att åka till. Hoppas ni alla mår bra. Kram kram

2008-10-06 @ 21:26:42
URL: http://tildesmamma.webblogg.se/
Anna

madde: ja du har varit anonym ett tag nu=) vad roligt att höra av dig igen!!!

jo det är härligt med en stuga att kunna åka till ,speciellt över vintern.

kramar!

2008-10-07 @ 08:22:57
URL: http://allaboutus.blogg.se/
inger

Bilder.... vi vill ha bilder på din nya frisyr.... och även på lillstumpan... Kramis

2008-10-07 @ 08:37:05
Anna

inger: det kommer det kommer! =) men inga bilder på min frisyr för den ser likadan ut som tidigare . har bara toppat igenom det och tunnat ur det=)

kramar!

2008-10-07 @ 19:47:46
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar