Tjejfest och infektioner

har inte bloggat på ett tag så jag får fylla i vad vi har haft för oss lite kort.
har varit mycket promenader denna vecka och mycket ute. känns toppen. annat än det har vi inte gjort sååå himla mycket. myst på med rebecca och william och boman en hel del.

i fredags slutade martin tidigt så då tog vi oss en repa på stan och inhandlade nya vinterkläder till mig. hittade nya täckbyxor och ny jacka att ha både på skoterturer då det är lite varmare och på promenader. nu saknas bara vinkerkängor men det får vänta till nästa månad tror jag. det är ju inte direkt ngn panik med det.
efter stan for vi och käkade middag med frida och johan på pastabacken. mumsigt! sen myste vi vidare hemma hos oss allihopa med kaffe, sockerkaka och idol.

lördagen var det åter promenad och lite annat. blev i alla fall hastigt påkommet att vi skulle ha en liten tjejfest hos monika så jag, boman och rebecca for dit.
satt och surrade och drack drinkar hela kvällen och sen hamnade vi på Olivers och skakade rumpan hela natten. dock blev det tidig hemgång för stackars lila boman. jag som hade sett fram emot att få dansa med dig gumman!!
hade i alla fall grymt skoj och fick till och med träffa robban och catarina!! det var så roligt!
kvälen slutade med att underbara häggan kom och hämtade oss och skjutsade hem oss. (han vet hur uppskattat det är när han skjutsar hem oss till byn)

är inte alls speciellt bakis idag men lite trött och såklart sugen på sött o salt om vartannat!
martin är och gör service på bilen nu och jag funderar på om jag kanske ska ringa och be honom köpa med ngt gott till oss. eller kanske vi får fara en vända tillsammans sen och hyra film, köpa godis och mat. jag förtjänar en helkväll nu efter alla promenader och träningspasset på dansgolvet igår=)

PS jag hade en blåsa på hälen häromdagen efter en långprommis. jag tog hål på den. . . det skulle jag aldrig ha gjort!! den har nu efter gårdagen blivit infekterad och svullen hela hälen . . ajaj. DS



Kommentarer
boman

ja, jag hade också sett framemot att få skaka rumpan med dig, det enda som skakade på mig var min magsäck! Jajja, kanske shaka lite på halloween? fast inte ute dock, men man kanske hinner med en svängom här hemma innan alla drar ut? ska glo tv nu, pöss gumman!

2008-10-13 @ 20:48:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar