Bakisdag!

ja idag har det varit en bakisdag. eller egentligen har jag inte varit speciellt bakis men trött är man ju alltid dagen efter.
hur som helst så hade vi grymt skoj igår hos rebecca och henrik!! blev en riktig toppenkväll med fest med de närmaste vännerna och nåra fler. de hade ordnat så mysigt i ett stort militärtält på gården med levande ljus, en massa musik, god mat och mycket trevligt sällskap.
tyvärr kunde inte martin följa med ut utan for hem till emina när vi andra begav oss mot krogen. men han missade då absolut ingenting. det var jättetrist på krogen och jag önskar att vi alla hade stannat kvar på festen istället.
det var i alla fall jättemysigt att få göra ngt tillsammans med martin utan emina en kväll.

idag har vi bara myst hela familjen. ätit lite pizza, badat, eldat, och kramats en massa. underbart! synd bara att det är söndag och martin ska jobba igen imorgon . . .

har även börjat fundera lite på en utlandsresa i vinter. vi vill såklart båda två och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer gå att lösa. skulle vara så mysigt att få fara våran lilla familj tillsammans. få en massa sol, god mat, shopping och mys. skulle i sånna fall bli borta 2 veckor och vi funderar på thailand.
detta är som sagt bara önskingar än så länge men vi ska sätta oss ner nu ikväll och kika på lite olika alternativ. . .


(bilder från lördagen kommer sen när jag fått skickat de av becca. glömde min egen kamera)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar