Bra dag

idag har jag och emina haft en mysig dag tillsammans med rebecca och william.
myste på en stund innan vi tog en skön promenad i det underbara höstvädret och medans barnen fortsatte sova ute i vagnarna slänge jag ihop en korvsoppa till lunch.
de har varit här nästan hela dagen och det var så härligt med lite mysigt sällskap!

nu kommer snart martin hem med lite maxmat till oss och sen ska vi ta ett bad tillsammans allihopa. känner mig trött och frusen men lycklig. en bra dag på alla sätt och vis!

snart går emina själv. hon har haft en period då hon helt vägrat att gå när ma håller henne i handen men nu verkar det ha släppt och hon promenerar omkring när man håller i henne och verkar tycka det är roligt igen.
idag stod hon även en stund själv framför mig. längre än hon brukar.
hon har egentlien kunnat stå själv ganska länge så länge hon inte märker att man släppt henne. hon är lite feg våran lilla dam! =)
men nu är det som sagt nära, känns det som i alla fall!

i helgen blir det party!
rebecca och henrik ska ha inflyttningsfest på lördagen och jag längtar som en tok.
faster frida kommer och ska vara med emina under tiden men åker hem sen så det ska bli intressant att se hur det går på söndagen då emina vaknar klockan sju! det kommer säkert gå jättebra, får ta det lite lugnare bara.

och imorgon!!! då kommer min älskade efterlängtade vän boman hem! jag har saknat henne som en tok nu när de har varit i thailand i 3 veckor och det ska bli underbart att få träffa henne!
trots att hon är mig underbara vän och jag förstod att jag skulle sakna henne så kunde jag inte föreställa mig att jag skulle sakna henne SÅHÄR mycket! det har varit så tomt utan henne vilket får mig att inse extra mycket hur mycket hon verkligen betyder för mig!
jag älskar dig gumman, hoppas du vet det! och du skulle bara VÅGA lämna mig utan dig så här länge igen!! =P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar