Hemma igen

idag har jag och emina äntligen fått komma oss ut lite och rantat lite.
träffade upp maria och hennes 2 barn moa och max i stan för en fika. min plan var att uträtta en massa ärenden innan vi skulle träffa de men det hann vi inte. så först gick vi och beställde min ring. (äntligen!!) och sen gick vi på mat och prat och fikade och surrade en stund medans barnen fick busa lite.
hm var nästa anhalt och jag hittade en superfin jacka till emina. en brun typ "skidjacka som hon kan ha nu och i vinter, en söt rosa stickad mössa med öronlappar, vantar som hörde till och ett par tjocksockar i samma rosa färg.
sen var vi in på POP och köpte fleecestället. blev fleecestället istället för understället då det kändes som att vi kommer få mer användning av det i fleece som även kan användas som ytterkläder nu när det är lite varmare dagar och i vår.

fick en massa fina saker av maria och kidsen också! hon är så tokig och ger oss en massa av moas gamla kläder. väldigt snällt och kommer garanterat komma till användning!
emina fick en present också. tavlorna som jag pratade om som kommer från Sia!! satte upp de i hennes rum med en gång när vi kom hem och det blev perfekt!!!
möblerade om häromdagen i hennes rum och spikade till och med upp spikar för där de tavlorna skulle hänga sen och sa til martin att de ska vi köpa sen när vi får pengar. och så fick vi de av maria så jag är helnöjd nu!

eminas tandläkarbesök gick jättebra. finns inte så mycket mer att säga om det . . .

nu ska jag äta lite middag här. martin äter middag med häggan idag så jag ska äta något så kulinariskt som fiskpinnar, rivna morötter, spenat och pickles!! mums!


Kommentarer
maria

toppen att tavlorna passade perfekt! nyfiken på o se hur det blev =) som sagt, jätte kul o ses! det får det gärna bli mer av.. kram!

2008-09-18 @ 06:28:20
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar