Sjukling

kalas igår igen för emina och det gick jättebra! sassa kom som en räddande ängel på dagen och busade en massa med emina samtidigt som jag bakade. vet inte hur jag skulle ha hunnit utan henne! tack hjärtat!

kring dem började folket trilla in och det blev en massa paket och en massa bus för emina. tack alla för att ni kom och gjorde eminas stora dag till den allra bästa!
är så otroligt glad att vi har så många fantastiska människor runt omkring oss. folk som inte bara bryr sig om mig och martin utan även avgudar och älskar vår underbara dotter och ställer upp i vått och torrt.
jag kan ibland känna mig lite ledsen över att min egen familj inte är speciellt stor. att många "trillat bort" efter vägen och en saknad av att tillhöra ngt stort. men andra sekunden kommer jag på att jag har en stor familj. mina vänner är också min familj och ni är den allra bästa familj en människa kan önska sig. mitt hjärta brinner för er och jag hoppas att ni vet ilken speciell plats i mitt hjärta ni har.

emina är sjuk idag. var på bvc på förmiddagen och fick vaccinationssprutan. hon blev trött på en gång och nu på eftermiddagen efter att vi hämtat martin fick hon feber. hon var alldeles slut och orkade knappt sitta upp. vi gav henne en supp och då piggnade hon till lite grann men somnade halv sju. lilla stumpan. första gången hon är sjuk ju. . . .
ngn som vet hur länge det kommer sitta i när det är feber från vaccinationssprutan?

jag och martin somnade på soffan tillsammans efter att emina somnat och vaknade nu. helt slut efter en massa vakna nätter och lite vila. pratade med bvc idag och vi har beslutat att testa 5 minutermetoden med emina. dock inte nu när hon är sjuk . . .jag hoppas det kommer funka och jag hoppas att hon kommer börja sova hela nätter. för nå mycket till orkar inte min trötta kropp . . .
nu ska jag städa undan lite här. tyvärr kommer det inga bilder än. vi har fått virus i datorn så bilder kommer efter att det är fixat!


Kommentarer
maria

moa och max har reagerat på sina sprutor alla gånger, och då har dom haft feber ca 2-3 dagar fast oftare 2 än tre tror jag. hoppas hon blir frisk snabbt!

2008-09-02 @ 21:27:10
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok
Malin

Gumman! DU är ju helt underbar, det är inte så konstigt att vi alla älskar dig!

2008-09-03 @ 05:59:13
URL: http://minafavoriter.blogg.se/
Malin

..och din lilla familj glömde jag säga!

2008-09-03 @ 05:59:55
Anna

maria: okej. ja det verkar som att hon redan är frisk=) hon har sovit som en stock hela natten och nu r hon pigg och glad. hoppas den är helt borta!



malin: men sötnos!! blir ju alldeles rörd . . . är verkligen kass på att ta kompimanger men tack hjärtat!!

2008-09-03 @ 08:58:38
URL: http://allaboutus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar